31.07.2015 00:02

Meci de retragere pentru Răzvan Dobre

Meci de retragere pentru Răzvan Dobre
Galerie foto

❚ Acesta a ales să-și urmeze soția, în Emiratele Arabe Unite. „Îmi pare sincer rău că mă despart de colegi, că plec de acasă, dar asta e viața” ❚ „Mi s-a oferit un contract chiar la școala unde predă Cătălina, astfel că vom fi împreună acolo. O să încerc să-mi găsesc o echipă de amatori, pentru că nu pot renunța definitiv la fotbal”, a mai spus „Dobrică”

COSTIN MIHAI


Chindia nu doar transferă jucători, mai și pierde. Unul dintre liderii echipei, Răzvan Dobre, i-a anunțat miercuri pe antrenori că va părăsi echipa, alegând să-și urmeze soția, în Emiratele Arabe Unite.

„A fost o decizie grea, însă nu știu dacă mai prindeam o asemenea șansă. Mi s-a oferit un contract chiar la școala unde predă Cătălina, astfel că vom fi împreună acolo. Îmi pare sincer rău că mă despart de colegi, că plec de acasă, dar asta e viața. O să încerc să-mi găsesc o echipă de amatori, pentru că nu pot renunța definitiv la fotbal”, a declarat Răzvan Dobre, care și-a luat rămas bun de la colegi, de la antrenori și de la conducători.

 

Aplaudat la scenă deschisă

Profitând de amicalul cu Dinamo, oficialii Chindiei i-au dat o notă specială, trasformându-l într-un meci de retragere pentru Răzvan Dobre, pe care l-au și premiat.

„Chiar am avut emoții. Nu-mi este deloc ușor să mă despart de Chindia și de stadionul din Târgoviște. Le mulțumesc oamenilor de aici că mi-au oferit un meci de retragere puternic, împotriva unui adversar ca Dinamo și cu tribunele pline. O să țin pumnii Chindiei și sunt convins că va reuși un parcurs bun în Liga a II-a”, și-a încheiat „Dobrică” discursul emoționant.

Mii de oameni l-au aplaudat pentru ultima dată, pe stadionul „Eugen Popescu”.