11.10.2021 00:07

Matei Bucura, pe podium la Cupa Văideanu

Matei Bucura, pe podium la Cupa Văideanu
Galerie foto

* Sportivul antrenat de Florin Râpeanu a reușit în proba de dublu a Circuitului Național FRT – Cupa Văideanu, găzduită de orașul Brașov, să atingă faza semifinalelor

* La un alt concurs, la categoria U14, la Cupa Elite Pantelimon, găzduită de baza sportivă ACS Elite Tenis, din județul Ilfov, Andrei Dincă a ajuns până în faza sferturilor

 

Mai mulți tenismeni de la Clubul Sportiv Târgoviște au fost angrenați, săptămâna trecută, în competiții dedicate copiilor și cadeților. Majoritatea dintre sportivii antrenați de Florin Râpeanu s-a oprit în faza sferturilor turneelor la care au luat parte. Matei Bucura a reușit în proba de dublu a Circuitului Național FRT – Cupa Văideanu, găzduită de orașul Brașov, să atingă faza semifinalelor.

La acest turneu, la categoria U12, Matei a făcut pereche Mihnea Tamași, de la CS Ceramus. Binomul Bucura/ Tamași a fost învins în penultimul act al întrecerii de perechea Karlo Piticaru (AS CS Tenis Nord Bucovina)/ Lucas Milos (CS Helios Timișoara), cu scorul de 0-6, 2-6. În schimb, în meciul pentru intrarea în careul de ași al întrecerii, perechea alcătuită din Bucura/Tamași a trecut de Călin Munteanu (CSM Unirea Slobozia)/ Matei Prunescu (AS CS Elite Tenis), cu 6-3, 6-3. De asemenea, în proba de simplu, Matei Bucura s-a oprit în faza sferturilor de finală.

Eliminări în sferturi

La un alt concurs, la categoria U14, la Cupa Elite Pantelimon, găzduită de baza sportivă ACS Elite Tenis, din județul Ilfov, Andrei Dincă a ajuns până în faza sferturilor, unde a cedat în fața lui Erik Neacșa (CS Dinamo București), cu 3-6, 1-6. Totodată, la Cupa TCH – ediția a 10-a, din capitală, la categoria U12, Maria Oprea a fost eliminată tot în faza sferturilor. Aceasta a fost depășită de Natalia Dragomir (ACS Tennis Performance), cu 2-6, 4-6. Pentru Maria, acesta a reprezentat al cincilea turneu FRT la care a luat parte.

 

C.M.