30.06.2020 00:08

Marius Vișan ar vrea să vadă dâmbovițenii jucând la Chindia

Marius Vișan ar vrea să vadă dâmbovițenii jucând la Chindia
Galerie foto

❚ Fotbaliștii locali au dus greul promovării din liga secundă în prima ligă, dar din momentul în care s-a făcut pasul în prima divizie, aceștia au evoluat tot mai puțin ❚ Fostul fotbalist și antrenor Marius Vișan este nemulțumit de faptul că nu există destule terenuri de antrenament pentru Chindia, problema infrastructurii sportive fiind una bine cunoscută în Dâmbovița ❚ „Urmăresc echipa, nu vreau eu să comentez, nu vreau să duc la o polemică. Îmi doresc mai mult să joace jucătorii localnici, poate și Ghergu ar putea să vorbească cu Moldovan”, a mai spus Vișan ❚ „Dacă echipa retrogradează, va fi foarte grav. Aioani sigur ar pleca în altă parte, rămân jucătorii localnici, ceilalți vor pleca, sunt convins”, a completat acesta

 

COSMIN SAVA


În ultimii ani, Chindia Târgoviște a fost recunoscută la nivel național ca fiind o echipă echilibrată, cu o situație financiară stabilă, dar și cu mulți jucători dâmbovițeni în cadrul lotului. Fotbaliștii localnici au dus greul promovării din liga secundă în prima divizie, dar din momentul în care s-a făcut pasul în Liga I, aceștia au evoluat tot mai puțin, lucru care îi nemulțumește pe suporterii Chindiei. Marius Vișan a fost unul dintre jucătorii importanți ai Târgoviștei, dar acum s-a retras în Belgia. Acesta are două regrete legate de fenomenul fotbalistic din județul nostru: localnicii nu au mai multe șanse să evolueze în prima ligă și nu există destule terenuri de antrenament pentru Chindia, problema infrastructurii sportive fiind una bine cunoscută în Dâmbovița.

„Cel mai mult suflet e pus de localnici”

„Sunt puțini localnici la Chindia, eu aș vrea să joace ei. Aioani e un portar foarte bun, de viitor, dar îmi doresc să joace toți localnicii, pentru că joacă cu sufletul. Dacă cumva se retrogradează, mulți vor pleca de la echipă. Florea a ieșit campion cu Astra, Liviu Mihai a jucat foarte bine în Liga a II-a, Cherchez la fel, Dinu e un jucător bun, Moldovan ar fi putut să îmbine sufletul autohton, cu jucători din alte părți. E clar că cel mai mult suflet e pus de localnici. Urmăresc echipa, nu vreau eu să comentez, nu vreau să duc la o polemică. Îmi doresc mai mult să joace jucătorii localnici, poate și Ghergu ar putea să vorbească cu Moldovan. Dacă echipa retrogradează, va fi foarte grav. Aioani sigur ar pleca în altă parte, rămân jucătorii localnici, ceilalți vor pleca, sunt convins. Financiar echipa stă bine, nu sunt datorii, nu sunt probleme cu jucătorii. Sunt nemulțumit de faptul că nu se aude nimic de terenuri de antrenament”, a transmis Vișan în cadrul emisiunii Sport Show, de pe Columna TV.