19.12.2014 18:19

Marin Antonescu și Adrian Dumitru, noii vicepreședinți CJD, cu votul PSD

Marin Antonescu și Adrian Dumitru, noii vicepreședinți CJD, cu votul PSD
Galerie foto

P.D., A.V.

 


Surprize de proporții în ultima ședință ordinară din acest an a Consiliului Județean Dâmbovița! CJD are doi vicepreședinți noi: Marin Antonescu – (deocamdată) PNL și Adrian Dumitru – independent (fost PP-DD). Iată, așadar, că socotelile consilierilor județeni PNL dinaintea ședinței CJD nu s-au potrivit cu cele din târgul politic dâmbovițean.

 

 

Consilierii PNL+PDL, prin vocea liderului de grup Jean Popescu, au solicitat la începutul ședinței amânarea mai multor puncte de pe ordinea de zi, inclusiv eliberarea din funcție a lui Gabriel Grozavu și votarea noilor vicepreședinți.

 

Președintele CJD Adrian Țuțuianu a refuzat propunerea, pe motiv că i-ar invitat de două ori pe liderii PNL+PDL la negocieri, dar nu a primit niciun răspuns. Cu alte cuvinte, jocurile erau făcute! Iar PSD și-a făcut jocurile tocmai cu aleșii județeni PDL Marin Antonescu și Neli Ion. Aceștia au refuzat să părăsească sala de plen alături de ceilalți consilieri județeni PNL și PDL și au votat alături de PSD și de președintele Adrian Țuțuianu.

Co-președinții PNL Dâmbovița Iulian Vladu și Ludovic Orban (fundal), lăsați în ofsaid de președintele CJD și PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu (dreapta) - foto arhivă


 


Astfel, cei 20 de consilieri județeni rămași la ședință au votat în unanimitate ca Marin Antonescu și Adrian Dumitru să devină noii vicepreședinți ai CJD, în locul lui Gabriel Grozavu – eliberat azi din funcție, și Ioan Marinescu – numit Prefect de Dâmbovița.

 

Noul vicepreședinte Marin Antonescu ar fi declarat că nu se teme de o eventuală excludere din PNL, pe care ar urma să o conteste în instanță.

Știre în curs de actualizare