01.09.2014 00:07

Mărgăritescu vine la Titu

Mărgăritescu vine la Titu
Galerie foto

❚ Fostul dinamovist vine de la Atletic Bradu, acolo unde stagiunea precedentă a lucrat cu Neaga. La Urban va ajunge și Andrei Panait, ultima oară la CS Mioveni. Urban se mai află în tratative cu Coșereanu ❚ „Sper ca băieții să înțeleagă că avem mult de muncă și că trebuie să dea totul pe teren. Noi suntem o echipă în formare, cu ambiție, care vrea să crească mult în valoare”, ne-a declarat Rică Neaga

MĂDĂLIN RĂDUCU

 


 

Urban Titu se va întări după prima etapă de campionat. Adrian Neaga a avut în această vară o serie de fotbali ști în probe, însă foarte puțini au rămas la echipă. Mulți dintrei ei nu au corespuns cerințelor și nu au fost opriți pe „Orășenesc”. În acest moment, lotul Urbanului cuprinde 19 jucători, însă Neaga mai așteaptă săptămâna aceasta jucători.

Două transferuri sigure, plus un bonus

La formația din sudul județului vor ajunge doi jucători importanți. Unul dintre aceștia este Andrei Mărgăritescu. El vine de la Atletic Bradu, acolo unde stagiunea precedentă a lucrat cu Neaga. Un alt fotbalist așteptat pe „Orășenesc” este Panait, care sezonul trecut a evoluat la CS Mioveni. Aceștia vor fi legitimați de luni. Neaga și-ar fi dorit să-i aibă la dispoziție pentru meciul cu Chindia, însă din motive obiective transferurile nu au putut fi realizate. De asemenea, Urban Titu se mai află în tratative cu Coșereanu, ultima dată în curtea Concordiei Chiajna.

Rică, mesaj de mulțumire pentru Vlad Oprea

Antrenorul piteștean a ținut să transmită un mesaj către conducerea clubului. „Țin să mulțumesc conducerii, care a făcut foarte multe pentru acest club în această vară. Sper ca băieții să înțeleagă că avem mult de muncă și că trebuie să dea totul pe teren. Noi suntem o echipă în formare, cu ambiție, care vrea să crească mult în valoare”, ne-a declarat Rică Neaga. Cele trei transferuri ale Urbanului au fost anunțate în exclusivitate pe site-ul www.jurnaldedambovita.ro încă de vineri, în secțiunea „Live Blog”, creată special înaintea meciului Chindia – Titu.