29.08.2014 00:10

Mare Meci Mare

Mare Meci Mare
Galerie foto

❚ Vara a fost agitată la ambele cluburi, iar mutările înregistrate au produs un efect greu de anticipat ❚ La Chindia, lucrurile au început să reintre în normal, cu Marcel Ghergu – președinte și Nicu Croitoru – antrenor principal. Chiar și transferurile au părut mult mai inspirate ❚ Odată cu antrenorul piteștean, la formația din sudul județului a ajuns și o serie de fotbaliști argeșeni, printre care îi putem aminti pe Pîslaru sau Cârstea, dar și Ștefănescu, deși la origini este teleormănean ❚ În ziua meciului, cu începere de la 10.00 , veți putea afla toate noutățile din ambele tabere, declarații, pronosticuri, loturile și detalii de atmosferă, în secțiunea „Live Blog”. Odată cu startul jocului, programat de la 18.00 pe stadionul „Eugen Popescu”, veți putea urmări partida în format „Live Text” la noi pe site.

MĂDĂLIN RĂDUCU


Chindia Târgoviște – Urban Titu este cel mai așteptat meci al debutului de sezon. Înfruntarea este cu atât mai interesantă, cu cât cele două echipe s-au mai întâlnit în această vară într-un meci oficial. Mai mult decât atât, s-au intersectat și în perioada de „mercato”, astfel că o partidă în campionat, pe puncte, nu poate stârni decât un interes maxim din partea publicului dâmbovițean.

{GOOGLE_AD_BOX1}

Vara a fost agitată la ambele cluburi, iar mutările înregistrate au produs un efect greu de anticipat. Acum, după aproape două luni de antrenamente și pregătiri, Chindia și Titu se vor lupta pentru supremație, astăzi, de la 18.00, pe stadionul „Eugen Popescu”.

Agitație la Chindia, o vară perfect normală

Aproape că ne-am învățat: vine vara la Târgoviște, începe nebunia la Chindia. Silviu Dumitrescu a plecat de la echipă, iar în locul său ar fi putut să ajungă Adrian Neaga. Până la urmă, de pe „Eugen Popescu” a plecat și președintele otopenar. Iar la Chindia, lucrurile au început să reintre în normal, cu Marcel Ghergu – președinte și Nicu Croitoru – antrenor principal. Chiar și transferurile au părut mult mai inspirate.

Prima mutare a fost Gusti Voinea, mijlocaș central venit de la Juventus București. Apoi, a urmat „lotul” FCM Târgoviște. De la Șotânga au ajuns atacantul Dani Popa și fundașii Dragoș Cernea și Andrei Daia. După despărțirea de Popescu, ajuns la Fortuna, Chindia a transferat doi portari: Iosif Cristică (Vișina Nouă) și Laurențiu Chiș (Juventus București). Alte nume vehiculate pentru transferuri au fost cele ale lui Cosmin Negoescu, Ciprian Dinu și Octavian Ionescu, însă nicio mutare nu s-a concretizat.

Rică Neaga și „revoluția” argeșeană la Titu

Pentru prima dată în ultimii 12 ani, la Urban a existat o vară agitată în adevăratul sens al cuvântului. Totul a început cu plecarea lui Croitoru de la echipa lui Vlad Oprea. În locul său a venit chiar cel care era în cărți la un moment dat la Chindia: Rică Neaga.

Odată cu antrenorul piteștean, la formația din sudul județului au ajuns și o serie de fotbaliști argeșeni, printre care îi putem aminti pe Pîslaru sau Cârstea, dar și Ștefănescu, deși la origini este teleormănean. Recent, Titu a reușit să îi transfere pe Lucian Avram, Andrei Militaru, Emanuel Tuță și Emanuel Nedelcu, toți tineri de perspectivă. Lor li se alătură atacantul Ovidiu Stan, de la CS Mioveni. Un alt aspect interesant, de ordin statistic, este faptul că Urban Titu rămâne printre cele mai vechi echipe de Liga a III-a, cu o continuitate de ani buni în acest eșalon, mai ales după ce Conpet Ploiești a preferat „județul”.

„Jurnal de Dâmbovița” îți spune tot ce trebuie să știi

Chindia – Titu este unul din cele mai așteptate derby-uri dâmbovițene de la nivelul Ligii a III-a, iar pentru această partidă, așa cum v-am obișnuit, ziarul nostru vă pregătește ceva special. În ziua meciului, cu începere de la 10.00, veți putea afla toate noutățile din ambele tabere, declarații, pronosticuri, loturile și detalii de atmosferă, în secțiunea „Live Blog”. Odată cu startul jocului, programat de la ora 18.00 pe stadionul „Eugen Popescu”, veți putea urmări partida în format „Live Text” la noi pe site.