18.11.2021 00:08

Marco Dulca se gândește la play-off

Marco Dulca se gândește la play-off
Galerie foto

* „Am avut multe trăiri la această echipă, m-am bucurat și am plâns alături de colegii mei, asta înseamnă că ne simțim bine aici”, a transmis mijlocașul Chindiei

 

Chindia Târgoviște a încheiat turul pe locul 10 în Liga 1, cu 17 puncte, fiind la 8 puncte în spatele formației FC Voluntari, clasată pe locul 6, ultimul care duce în play-off. La fel ca și în stagiunea precedentă, Marco Dulca este unul dintre jucătorii importanți ai formației lui Emil Săndoi, un fotbalist în care antrenorul oltean își pune mare încredere. Dacă în stagiunea precedentă acesta a evoluat la Chindia sub formă de împrumut, Dulca a fost adus definitiv la Târgoviște în această vară, în urma transferului lui Marian Aioani la  Farul.

„Am pierdut multe puncte în finalul meciurilor”

Fotbalistul Chindiei este încrezător înainte de startul returului și a transmis că formația târgovișteană mai are șanse la play-off, chiar dacă s-au pierdut multe puncte importante în tur. „Sper că ne-a prins bine această pauză. Am avut timp să reparăm anumite greșeli, pe care le-am făcut mai ales în finalul turului de campionat. Am avut un meci amical, mulți jucători care nu au prins multe minute au avut ocazia să joace și să prindă mai multă încredere. Sperăm să începem returul mai bine și să recuperăm punctele pierdute prostește în tur. Am avut și ghinion, am avut multe accidentări, absențe din cauza cartonașelor, probleme care anul trecut nu au fost. Am pierdut multe puncte în finalul meciurilor. Eu cred că împotriva Farului am făcut cel mai bun joc, am câștigat cu 2-0, ne-am apărat bine, am atacat bine, am avut ocazii. Putem să vorbim de play-off, pentru că dacă câștigi două sau trei meciuri, ești sus în clasament. Cred că fiecare jucător se gândește la asta, nu cred că cineva își dorește să joace în play-out. Eu zic că nu trebuie să ne facem griji în privința retrogradării”.

Fericit la Târgoviște

„Mă simt foarte bine la Chindia, am întâlnit aici un grup unit, jucători prietenoși, m-au integrat bine, conducerea și suporterii au fost alături de noi, este a doua mea casă. Mi-a plăcut de mic fotbalul, mă jucam fotbal cu bunicul meu în curte, poate și tatăl meu m-a influențat să vin spre acest sport. Mă bucur că am ales acest drum, fac ce îmi place. Ei nu prea au dorit să revenim la Farul, dar cred că au făcut un bine. Grupul de la Chindia ne-a ajutat să creștem, au venit și rezultatele, care ne-au propulsat și la națională, pe mine și pe Tiberiu Căpușă. Am avut multe trăiri la această echipă, m-am bucurat și am plâns alături de colegii mei, asta înseamnă că ne simțim bine aici și se vede asta în jocul nostru”, a mai transmis mijlocașul Chindiei.

 

 

Cosmin Sava