08.04.2021 00:18

Marco Dulca, eroul din meciul cu FC Voluntari

Marco Dulca, eroul din meciul cu FC Voluntari
Galerie foto

❚ Chindia Târgoviște a fost inspirată prin aducerea lui Dulca de la Viitorul Constanța, sub formă de împrumut, pentru că prestațiile mijlocașului în vârstă de 21 de ani au fost unele de calitate ❚ „Trebuie să câștigăm ultimul meci, nu depinde doar de noi, trebuie să vedem ce fac și alte echipe”, a spus Dulca ❚ Prestațiile bune din tricoul Chindiei i-au adus lui Dulca și convocarea la Campionatul European U21, acolo unde a evoluat în ultimul meci din grupă, contra Germaniei

 

COSMIN SAVA

 


 

Chindia Târgoviște a avut un meci dificil cu FC Voluntari, decis de execuția frumoasă a lui Marco Dulca, din prima repriză. În urma acestui succes echipa târgovișteană rămâne implicată în lupta pentru play-off, dar este obligată să câștige în ultima etapă, cu FC Argeș, și să aștepte un pas greșit din partea celor de la FC Botoșani sau Academica Clinceni. Chindia Târgoviște a fost inspirată prin aducerea lui Marco Dulca de la Viitorul Constanța, sub formă de împrumut, pentru că prestațiile mijlocașului în vârstă de 21 de ani au fost unele de calitate, acesta fiind unul dintre cei mai buni fotbaliști ai echipei târgoviștene din sezonul actual. Prestațiile bune din tricoul Chindiei i-au adus lui Dulca și convocarea la Campionatul European U21, acolo unde a evoluat în ultimul meci din grupă, contra Germaniei.

„S-a simțit presiunea, am văzut lumea tensionată”

Fotbalistul Chindiei s-a declarat mulțumit la finalul jocului cu FC Voluntari și a spus că o calificare în play-off ar reprezenta un moment istoric pentru formația târgovișteană. „Mă bucur că am marcat, dar în primul rând mă bucur că am ajutat echipa să câștige. Acum vom vedea ce va fi la Argeș, trebuie să luptăm. Am avut o repriză foarte bună, am dominat meciul, dar a doua repriză cred că am intrat mai relaxați și acest lucru s-a văzut. Sa simțit presiunea, am văzut lumea foarte stresată, tensionată, dar mă bucur că s-a terminat așa. A fost un bonus foarte mare pentru mine să fiu convocat la Euro, mă bucur că am și jucat cu Germania și m-a ajutat să progresez. Trebuie să câștigăm ultimul meci, nu depinde doar de noi, trebuie să vedem ce fac și alte echipe. E un lucru foarte mare, intrăm în istorie pentru această echipă, m-aș bucura, pentru că avem un grup foarte unit”, a transmis Marco Dulca.