30.12.2019 00:09

Marcel Ghergu îi atenționează pe cei de la PNL

Marcel Ghergu îi atenționează pe cei de la PNL
Galerie foto

❚ „Aud tot felul de zvonuri vizavi de schimbările politice care se întâmplă în jurul nostru, tot felul de promisiuni, tot felul de infiltrații, prin care se încearcă o destabilizare a jucătorilor și atunci apar și anumite sincope. Este vorba de alt partid” ❚ „Aș vrea să înțeleagă toată lumea că această echipă nu este nici a PSD-ului, nici a PNL-ului, a niciunui partid politic. Această echipă este și va rămâne a orașului, a județului și nu va pleca nimeni cu ea acasă” ❚ „Salariul meu este la nivelul lui Porumbacu, din 2013. Sunt niște bonusurile pentru performanță și promovare, unele le-am primit, iar pe altele le voi primi odată cu toată lumea, care cred că le merit”

 

COSTIN MIHAI

 


 

Marcel Ghergu (foto dreapta) a vorbit la ultima conferință de presă și despre încercarea unui partid politic de a se implica, chiar de a destabiliza activitatea clubului târgoviștean. Președintele Chindiei nu a oferit nume, însă țintele discursului sunt clare, PNL și Cătălin Furtună (vicepreședintele Consiliului Director al clubului). „Aud tot felul de zvonuri vizavi de schimbările politice care se întâmplă în jurul nostru, tot felul de promisiuni, din partea unora sau altora, tot felul de infiltrații, prin care se încearcă o destabilizare a jucătorilor și atunci apar și anumite sincope. N-aș vrea să pronunț nume, mă interesează doar să opresc aceste jocuri periculoase. Este vorba de alt partid, care încearcă tot felul de acțiuni, inclusiv o manifestare politică în timpul jocului. Neam bucurat că la un moment dat, anumite partide au organizat tot felul de deplasări ale suporterilor, le-au susținut, dar de aici până la a te manifesta politică pe o arenă e cale lungă. Aș vrea să înțeleagă toată lumea că această echipă nu este nici a PSD-ului, nici a PNL-ului, a niciunui partid politic. Această echipă este și va rămâne a orașului, a județului și nu va pleca nimeni cu ea acasă”.

„Nu am avut niciodată un bonus de promovare de 25.000 euro”

„Sunt persoane care au ieșit în spațiul public, care au acuzat că mi-am luat prima de promovare, că mi-am luat mașini, că mi-am luat case. Nu am avut niciodată un bonus de promovare de 25.000 euro și nu cred că asta e important. Salariul meu este la nivelul lui Porumbacu, din 2013. Sunt niște bonusurile pentru performanță și promovare, unele le-am primit, iar pe altele le voi primi odată cu toată lumea, care cred că le merit. Au ieșit în spațiul public persoane care nu au făcut nimic pentru sport și acuză doar de dragul de a acuza, fără să aibă niciun fel de suport. Nu le voi răspunde unor oameni care, după părerea mea, nu au ce să caute în fenomen”, a completat președintele Chindiei.