11.03.2020 00:09

Luptă echilibrată pentru promovare

Luptă echilibrată pentru promovare
Galerie foto

❚ În Seria Nord din Liga a V-a, Flacăra Șuța Seacă ocupă prima poziție a clasamentului, cu 44 de puncte, iar în prima rundă a returului, liderul a învins cu 2-1 pe Voința Pietroșița ❚ Spre deosebire de Nord, în Sud numai două echipe se luptă pentru promovarea în Liga a IV-a. Prima poziție este ocupată de Voința Crețu, urmată de Libertatea Urziceanca ❚ Clasamentul Seriei Vest este condus ed Viitorul Burduca, cu 42 de puncte, această formație reușind să câștige meciul de duminică în fața celor de la Dinamo Odaia Turcului cu 4-1

 

COSMIN SAVA

 


 

La finalul săptămânii trecute, pe lângă începerea returului la nivelul Ligii a III-a și Ligii a IV-a, au început meciurile oficiale și la nivelul Ligii a V-a, acolo unde lupta pentru promovare este foarte echilibrată în toate cele trei serii. Se pare că partidele s-au disputat întrun cadru normal, nefiind reclamate probleme până în acest moment, un aspect îmbucurător ținând cont de evenimentele întâmplate la finalul anului trecut.

Șuta Seacă, pe primul loc în Nord

În Seria Nord din Liga a V-a, Flacăra Șuța Seacă ocupă prima poziție a clasamentului, cu 44 de puncte, iar în prima rundă a returului, liderul a învins cu 2-1 pe Voința Pietroșița. Pe locul 2 se află Sportul Runcu, cu 42 de puncte, echipă care a câștigat pe teren propriu derby-ul cu Victoria Comișani, scor 2-1. Podiumul este completat de Bradul Moroeni, cu 38 de puncte, care a reușit să se impună cu 2-1 în fața celor de la Pomicola Raciu. Rămân aproape Voința Tătărani și Victoria Comișani, ambele cu 38 de puncte, dar și formația din Raciu, care a adunat 35 de puncte.

Luptă în doi în Seria Sud

Spre deosebire de Nord, în Seria Sud numai două echipe se luptă la promovarea în Liga a IV-a. Prima poziție este ocupată de Voința Crețu, care s-a impus în prima etapă cu 4-1 în fața celor de la Unirea Nucet, ajungând astfel la 48 de puncte. Poziția secundă este ocupată de Libertatea Urziceanca, cu 46 de puncte, care s-a impus în prima rundă din retur cu 7-0, în fața celor de la Luceafărul Bolovani. Ultima treaptă a podiumul este ocupată de Gloria Bucșani, 39 de puncte, care a pierdut în ultima etapă, 1-3 cu Victoria Văcărești.

Echilibru și în Vest

Clasamentul Seriei Vest este condus de Viitorul Burduca, cu 42 de puncte, această formație reușind să câștige meciul de duminică în fața celor de la Dinamo Odaia Turcului, cu 4-1. Pe locul 2 se află Flacăra Zăvoiu, cu 40 de puncte, care a înregistrat un succes în weekend, 2-1 cu Petrolul Răscăeți. Ultima treaptă a podiumului este ocupată de AS Corbii Mari, care a învins pe Unirea Cobia, scor 4-0, ajungând la 39 de puncte. Rămâne aproape și Flacăra Valea Mare, cu 38 de puncte acumulate după victoria din weekend, 2-1 cu Viitorul Străoști.