13.06.2019 00:06

Luna viitoare încep lucrările de demolare la stadionul "Eugen Popescu"

* Ieri a avut loc o întâlnire la Federația Română de Fotbal, între reprezentanți ai administrației locale și reprezentanți ai FRF, pentru a stabili forma finală a proiectului pe care urmează să se lucreze

 

ȘTEFAN KHALIL


 

Ieri, primarul municipiului Târgoviște a anuțat că luna viitoare vor începe lucrările de demolare la stadionul municipal „Eugen Popescu” din Târgoviște. Acesta a declarat că au fost depuse o mare parte din avizele pentru obținerea autorizației de mediu.

,,Cel târziu, luna viitoare vor începe inițial lucrările de demolare, după aceea de reabilitare. În paralel, se va lucra la proiect”, a punctat edilul din Târgoviște, Daniel Cristian Stan. Ieri a avut loc o întâlnire la Federația Română de Fotbal, între reprezentanți ai administrației locale și reprezentanți ai FRF, pentru a stabili forma finală a proiectului pe care urmează să se lucreze. Cel târziu luna viitoare vor debuta lucrările de demolare sau poate chiar mai curând de atât, potrivit declarațiilor făcute de primarul Stan. Chindia Târgoviște revine pe prima scenă a fotbalului românesc după 21 de ani de pauză, iar din cauza stadiului în care se află stadionul „Eugen Popescu”, la momentul actual, gruparea dâmbovițeană va juca meciurile de pe teren propriu la Mioveni, cel puțin în prima parte a sezonului.