04.11.2021 00:19

Lucrările la stadionul municipal ,,Eugen Popescu”, tot mai avansate

Lucrările la stadionul municipal ,,Eugen Popescu”, tot mai avansate
Galerie foto

*În două-trei săptămâni vor fi finalizate lucrările exterioare la viitoarea Tribună II

*Până în clipa de față, la aceasta au fost montate aproximativ 2000 de scaune

*În ceea ce privește tribuna metalică, care va fi Tribuna I,  a fost ridicată în proporție de 95%

 

Bătrânul stadion ,,Eugen Popescu”  din Târgoviște, care bucură inimile pasionaților de fotbal și nu numai încă din anii ”50, se află în prezent în plin proces de reabilitare și modernizare. Probabil că arena de pe ,,Eugen Popescu” nu a mai avut parte de astfel de schimbări majore de la înființare, mereu trecând cu superficialitate prin mâinile administrațiilor publice locale care au condus municipiul Târgoviște.

„Investiție de aproape 10 milioane de euro,

suportată exclusiv de Primăria Municipiului Târgoviște”

,,Este vorba despre o reconstrucție aproape totală a arenei sportive târgoviștene. Sunt multe probleme pe investiții în toată țara, mai ales cele care sunt suportate exclusiv din bugetul local, așa cum este această investiție, o investiție de aproape 10 milioane de euro, suportată exclusiv de Primăria Municipiului Târgoviște. În ceea ce privește stadiul lucrărilor, zona de gazon, instalația de încălzire, instalația de preluare a apelor este finalizată. De asemenea, nocturna este gata, urmând ca în perioada următoare să se facă racordul și la energia electrică.

De asemenea, pe zona de tribune veche, tribuna care a rămas în picioare, lucrăm, cred că în următoarele două-trei săptămâni finalizăm lucrările la exterior. În acest moment sunt puse pe poziții undeva la 2000 de scaune. Aș adăuga încă un aspect important, numai rețele electrice totalizează 37 de kilometri. Poate vom reuși ca în acest sezon să vedem câteva meciuri de acasă ale Chindiei Târgoviște”, a fost declarația primarului municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

Ștefan Khalil