29.10.2014 00:07

Lucrările la Palatul Brâncovenesc, încheiate cu cinci luni mai devreme?

Lucrările la Palatul Brâncovenesc, încheiate cu cinci luni mai devreme?
Galerie foto

❚ 15 august 2015, de ziua comunei – acesta este termenul pe care îl vrea expres președintele Consiliului Județean, Adrian Țuțuianu, pentru finalizarea reabilitărilor, și nu sfârșitul anului viitor, cum este prevăzut în contract ❚ Pentru acest lucru și pentru a „face un cadou comunei”, Adrian Țuțuianu este dispus să impună ritmul de lucru constructorilor, cu care de altfel susține că are întâlniri foarte dese, tocmai pentru a-i ține în priză

VIOLETA STANCIU


 

„Cadou” pentru locuitorii comunei Potlogi! Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, și-a propus să finalizeze lucrările la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi pe 15 august 2015, mai devreme cu cinci luni decât data stabilită inițial, respectiv sfârșitul anului 2015.

Se dore ște ca de ziua comunei, 15 august 2015, cetățenii să se poată bucura de încheierea acestei investiții deosebit de importante atât pe plan local, cât și județean și național.

 

„Dacă nu stai pe teren, nu o să poți să faci treabă!”

„Un proiect unde nu avem ritmul de lucru pe care îl doresc eu este cel de la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi. Vreau să-l închei nu la sfârșitul anului 2015, ci pe data de 15 august 2015, de ziua localității Potlogi. Facem un cadou comunei Potlogi – finalizarea acestui proiect. Nu se pot implementa proiecte din birou. Dacă nu stai pe teren, dacă nu-i strângi pe cei de la Unitatea de Implementare a Proiectului (diriginți, proiectanți, pe toți cei implicați) în fiecare săptămână, nu o să poți să faci treabă. Constat eu de aici, de la mine, toată lumea se face că lucrează”, a precizat președintele CJD, Adrian Țuțuianu.