27.05.2022 00:19

Lucrările la noul Ambulatoriu, în turație maximă!

Lucrările la noul Ambulatoriu, în turație maximă!
Galerie foto

*Lucrările la noua clădire a Ambulatoriului de Specialitate de la SJUT au un avans de 30 de zile față de graficul anunțat! *„Toate cabinetele, sălile de tratament, laboratoarele și saloanele vor avea dotări de ultimă generație”, a precizat președintele CJD, Corneliu Ștefan *Proiectul Consiliului Județean Dâmbovița, în valoare de peste 17.000.000 de lei, are în vedere o construcție de 2368 mp cu amprentă la sol de 512 mp

 

Lucrările la noua clădire a Ambulatoriului de Specialitate al Spitalului Județean de Urgență Târgoviște merg într-un ritm foarte rapid, iar la momentul actual există un avans de 30 de zile față de graficul anunțat! Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan care în urma discuțiilor pe care le-a avut cu executantul a aflat că până la sfârșitul anului va fi ridicată structura întregii clădiri. Proiectul Consiliului Județean Dâmbovița, în valoare de peste 17.000.000 de lei, are în vedere o construcție de 2368 mp cu amprentă la sol de 512 mp. Potrivit președintelui CJD, Corneliu Ștefan în Ambulatoriu vor funcționa:

La parter: Cabinet boli nutriție; -Două cabinete diabet; -Sală gipsare; -Cabinet urologie cu sală de tratament.

Etajul 1: Cabinet oftalmologie și sală de tratament oftalmologie; -Cabinet cardiologie; -Sală test efort, Eco doppler și Sala EKG; -Laborator endoscopie superioară.

Etajul 2: Cameră de recoltare; -Cabinete oncologie;  -Saloane de chimiotrapie echipate cu câte 4 posturi;  -Două saloane cu o capacitate de 5 paturi.

Etajul 3: Cameră recoltare;  -Salon cu o capacitate de 4 paturi și un salon de chimioterapie cu 8 posturi;  -Preparare citostatice.

,,Toate cabinetele, sălile de tratament, laboratoarele și saloanele vor avea dotări de ultimă generație, iar acestea vor face obiectul unei alte investiții de aproximativ 2,6 milioane de lei’’, a precizat președintele CJD, Corneliu Ștefan.

Violeta Stanciu