31.05.2023 00:18

Lucrările la noua sală de Sport a Universității „Valahia” au avansat

Lucrările la noua sală de Sport a Universității „Valahia” au avansat
Galerie foto

Lucrările la noua sală de sport din Campusul Universității „Valahia” din Târgoviște au ajuns la un stadiu avansat! Proiectul este implementat de la 0 (zero) de administrația publică locală, iar aceasta reprezintă o investiție de care Universitatea  avea mare nevoie, ținând că studenții de aici nu au beneficiat niciodată de o sală de sport adevărată.

Sala va avea o tribună de 180 de locuri, suprafața sportivă dimensionată pentru jocurile de handbal (și va cuprinde și tușe trasate pentru baschet, tenis, volei) cu suprafața de gardă aferentă, va dispune de vestiare (separate pe sexe/echipe) dotate cu dușuri și grupuri sanitare (inclusiv pentru persoane cu dizabilități motorii).

 Au fost prevăzute vestiare pentru instructori/arbitri și un cabinet de prim ajutor. Organizarea vestiarelor s-a făcut în regim filtru, separând-se circulațiile de acces în vestiare de cele de acces la terenul de sport. Se vor realiza amenajări exterioare care vor consta în alei pietonale, alei auto, parcări și spații verzi. Valoarea investiției este 8.669.804,01 lei, TVA inclus, sursa de finanțare este asigurată prin CNI, iar municipiul Târgoviște, ca beneficiar al investiției, a pus la dispoziție terenul si va asigura finanțare pentru racordarea la utilități.

Ștefan Khalil