01.04.2024 00:19

Lucrări în grafic la DJ 724 Malu cu Flori - Pucheni

Lucrări în grafic la DJ 724 Malu cu Flori - Pucheni
Galerie foto

*Valoarea investiției este de aproximativ 76.000.000 de lei. Președintele CJD, Corneliu Ștefan a vizitat în weekend șantierul acestei investiții și s-a declarat mulțumit de ritmul susținut al lucrărilor

 

Constructorii angrenați în realizarea lucrărilor majore de investiții din județul Dâmbovița lucrează și sâmbăta pentru ca obiectivele respective să fie terminate la timp. Este și cazul proiectului de reabilitare și modernizare a drumului județean DJ 724 Malu cu Flori – Pucheni. Președintele CJD, Corneliu Ștefan a vizitat în weekend șantierul acestei investiții și s-a declarat mulțumit de ritmul susținut al lucrărilor. 

„Chiar dacă este sâmbătă, se lucrează la reabilitarea și modernizarea drumului județean DJ 724 Malu cu Flori - Pucheni!  Proiectul Consiliului Județean Dâmbovița avansează conform graficului stabilit, iar ritmul este unul susținut! Valoarea investiției este de aproximativ 76.000.000 de lei. Prin Programul Național „Anghel Saligny” avem asigurată suma de 41.000.000 de lei, iar diferența este suportată de Consiliul Județean Dâmbovița din bugetul propriu sau alte surse de finanțare”, a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

Violeta Stanciu