23.06.2020 00:09

Luceafărul Târgoviște, creația lui Ionuț Iugulescu

Luceafărul Târgoviște, creația lui Ionuț Iugulescu
Galerie foto

❚ Fostul candidat la șefia AJF Dâmbovița a rămas cu atenția îndreptată tot sectorul juvenil, dar de această dată și-a format propriul club, Luceafărul Târgoviște, acolo unde au apărut momentan grupele 2012, 2013 și 2014 ❚ „Sunt obișnuit cu greul, vreau să fac ceva frumos cu acest club. Momentan, avem în jur de 35 de jucători la club, am început să îi organizez pe ani” ❚ „Cei mici sunt dornici de mișcare, sunt plini de energie și le-a fost foarte greu în casă. Momentan, doar eu mă ocup de pregătirea celor mici”

 

COSMIN SAVA

 


 

După un episod neplăcut, când nu a fost asigurată asistență medicală la un meci al juniorilor U16, pierdut la „masa verde” de echipa pe care o antrena, Ionuț Iugulescu a ales să părăsească Chindia Târgoviște. Fostul candidat la șefia AJF Dâmbovița a rămas cu atenția îndreptată tot către sectorul juvenil, dar de această dată și-a format propriul club, Luceafărul Târgoviște, acolo unde au apărut momentan grupele 2012, 2013 și 2014. În acest moment, Iugulescu se ocupă de pregătirea copiilor și are planuri interesante, despre care a vorbit în cadrul emisiunii Sport Show, pe Columna TV.

„Nu mi-a fost teamă de acest pas”

Iugulescu s-a orientat către acest proiect, pentru a avea libertatea de a-și impune filosofia. Acesta spune că a rămas cu regrete după despărțirea de Chindia, dar atenția lui este acum îndreptată spre Luceafărul Târgoviște. „Am vrut să merg pe această cale, cu filosofia mea, cu ideile mele, sper să realizez cât mai multe lucruri. Vrem să-i pregătim pe cei mici pentru sportul de înaltă performanță. Nu mi-a fost teamă de acest pas, am avut de mai mult timp acest gând, dar pentru că am fost prins atât la Chindia, cât și la școală, nu prea am avut timp să mă apuc de documentație, de ceea ce a fost necesar pentru înființarea acestui club. Am renunțat la postul de antrenor de la Chindia, nu mi-a fost ușor, am rămas cu niște regrete, dar până la urmă viața merge înainte și am vrut să merg pe acest drum. Sunt obișnuit cu greul, vreau să fac ceva frumos cu acest club. Momentan, avem în jur de 35 de jucători la club, am început să îi organizez pe ani, a venit această criză și am rămas puțin în aer, am mai vorbit cu părinții. Cei mici sunt dornici de mișcare, sunt plini de energie și lea fost foarte greu în casă. Momentan, doar eu mă ocup de pregătirea celor mici”, a spus Iugulescu.