31.08.2016 00:06

Luana Alexandrescu a cucerit argintul la Mangalia

Luana Alexandrescu a cucerit argintul la Mangalia
Galerie foto

❚ Pugilista antrenată de Gheorghe Stan a urcat pe a doua treaptă a podiumului la categoria 64 kg, la tineret, după evoluții foarte bune ❚ „Luana este foarte explozivă, lovește foarte tare și este bătăioasă. Sunt mulțumit de ea”, a caracterizat-o Gheorghe Stan pe sportiva sa

LIVIU DOBRE


Luana Alexandrescu, pugilistă legitimată la Clubul Sportiv Târgoviște, a reușit să se întoarcă cu o medalie de argint de la Campionatul Național de box pentru junioare, tineret și senioare, care a fost găzduit de Mangalia. După evoluții foarte bune, sportiva lui Gheorghe Stan s-a calificat în finala categoriei 64 kg, la tineret, unde a întâlnit o adversară de la CSA Steaua București. Din cauza unor probleme, dar și a superiorității adversarei, mult mai experimentată, Luana Alexandrescu s-a retras din meci imediat după start. „A avut evoluții foarte bune. Face box de aproape un an de zile și a fost în continuă ascensiune. Evoluția e a fost din ce în ce mai bună. În finală nu am lăsat-o să mai boxeze. A avut ceva probleme, iar adversara era mai bună”, a mărturisit Gheorghe Stan, antrenorul secției de box de la CS Târgoviște.

„Sunt mulțumit de ea”

Gheorghe Stan spune că Luana Alexandrescu i-a întrecut așteptările și s-a arătat mulțumit de prestația ei. „Luana este foarte explozivă, lovește foarte tare și este bătăioasă. Sunt mulțumit de ea, pentru că într-un timp scurt s-a evidențiat și a ajuns acolo unde nici nu speram. Ambiția și dăruirea ei au învins tot”, și-a lăudat sportiva antrenorul Stan. Pe lângă Luana Alexandrescu, Clubul Sportiv Târgoviște a mai fost reprezentat la Mangalia de Antonia Savu, care a concurat la categoria 60 kg junioare, dar nu a reușit să ocupe un loc pe podium.