19.01.2016 23:08

Lola Arslanbekova, salariu de 10.000 de euro la CSM?

Lola Arslanbekova, salariu de 10.000 de euro la CSM?
Galerie foto

❚ „Nu comentez”, a ocolit subiectul Gabriel Boriga, cel care coordonează secția de volei a Clubului Sportiv Municipal ❚ „Nu este adevărat. Contractele sunt confidențiale, în schimb vă spun că Lola nu a primit niciodată un salariu de 10.000 de euro”, a reacționat președintele Ciprian Iugulescu

COSTIN MIHAI

 


 

Lumea sportului dâmbovițean comentează îndelung pe marginea informației că o voleibalistă de la CSM Târgoviște ar fi încasat anul trecut un salariu lunar de 10.000 de euro. Sursele noastre spun că ar fi vorba despre uzbeka Lola Arlsanbekova, care a evoluat în sezonul trecut pentru vicecampioana României, sub comanda sârbului Dragan Nesic. „Nu comentez”, a ocolit subiectul Gabriel Boriga, cel care coordonează secția de volei a Clubului Sportiv Municipal, în schimb a făcut-o președintele Ciprian Iugulescu. „Nu este adevărat. Contractele sunt confidențiale, în schimb vă spun că Lola nu a primit niciodată un salariu de 10.000 de euro”.

Aceleași surse susțin că suma brută ajungea la 50.000 lei, iar Arslanbekova ar fi încasat net 8.000 de euro, având cel mai mare salariu de la echipa de volei.

Givens a vrut să revină la Târgoviște

Cât privește echipa de baschet, lider la salarii a fost tot o jucătoare care a evoluat în sezonul trecut pentru CSM Târgoviște, e vorba de Chrissy Givens. Salariul americance ar fi fost însă un pic sub cel al voleibalistei din Uzbekistan. Givens chiar a vrut să revină la Târgoviște în această iarnă, după despărțirea de echipa turcă Bottaspor Adana, însă nu a mai putut fi legitimată, din cauza interdicției care continuă să afecteze clubul.

„Este adevărat, Chrissy ne-a contactat pentru o nouă colaborare. Cum regulile interdicției s-au înăsprit începând cu 1 octombrie 2015, nu am putut să facem nimic. Am înțeles că și Alba Iulia și-a dorit-o, numai că a mers pe bani mulți în Spania”, a comentat Marius Dobă, directorul sportiv al echipei de baschet.