12.05.2022 00:14

Locurile de muncă din Parcul Industrial Moreni, neatractive pentru cetățeni

Locurile de muncă din Parcul Industrial Moreni, neatractive pentru cetățeni
Galerie foto

*Nu mai puțin de 70 de locuri vacante sunt acum în cadrul Parcului Industrial Moreni, dar, potrivit directorului general, nimeni nu se înghesuie pentru ele *Acesta a transmis că problema ar fi nivelul de salarizare

 

Directorul general al Parcului Industrial Moreni, Gabriel Purcaru, a transmis în cadrul unei intervenții ale  sale că este din ce în ce mai greu de găsit oameni care să lucreze. Acesta a spus că în interiorul Parcului Industrial își desfășoară activitatea o gamă largă de societăți, în diferite domenii de activitate, care, în acest moment, cele mai multe dintre ele se confruntă cu problema crizei de personal.

Nu mai puțin de 70 de locuri vacante sunt acum în cadrul Parcului Industrial Moreni, dar, potrivit directorului general, nimeni nu se înghesuie pentru ele. Acesta a transmis că problema ar fi nivelul de salarizare oferit de angajatorii societăților care activează în interiorul parcului, acesta fiind unul neatractiv pentru cetățenii din zonă.  

„Având în vedere că în interiorul parcului își desfășoară activitatea o gamă largă de societăți, cu diferite domenii de activitate, eu cred că s-ar găsi soluții pentru fiecare persoană. Mai este important ca omul să și vrea să vină la muncă. Parcul Industrial Moreni oferă undeva la 70 de locuri de muncă pe care le avem libere, dar se pare că cetățenii nu sunt interesați. Eu am încercat să creez un circuit pentru a mișca lucrurile și a merge în această direcție, pentru a crea locuri de muncă. Și aici intervine cuantumul salariului, pentru care eu nu pot face nimic”, a transmis Gabriel Purcaru, directorul general al Parcului Industrial Moreni.

 

 

Ștefan Khalil