20.02.2018 00:07

Locul doi la Cupa Prosport Focșani, la grupa 2005

Locul doi la Cupa Prosport Focșani, la grupa 2005
Galerie foto

* Aceștia au obținut victorii în faza grupelor cu CSM Focșani(5-2) și Activity București(4-2), dar a și cedat de două ori Prosport Focșani, în grupe cu 0-3, iar mai apoi cu 1-4.

*„ Au participat echipe bune, au fost împărțite în două grupe. A fost o competiție foarte frumoasă.” a spus Remus Gâlmencea.

COSMIN SAVA


Grupa de juniori 2005 a Chindiei Târgoviște a participat la finalul săptămânii la Cupa Prosport Focșani, o competiție interesantă, la care au participat mai multe echipe de juniori din țară. Elevii pregătiți de Remus Gâlmencea s-au descurcat bine și au terminat competiția pe locul doi. Aceștia au obținut victorii în faza grupelor cu CSM Focșani(5-2) și Activity București(4-2), dar a și cedat de două ori Prosport Focșani, în grupe cu 0-3, iar mai apoi cu 1-4.

„Au participat echipe bune, au fost împărțite în două grupe. A fost o competiție foarte frumoasă, pentru cei mici sunt bune aceste meciuri, pentru că se dezvoltă, mai și socializează cu alți juniori, a fost foarte frumos.” a spus Remus Gâlmencea.

Chindia a avut un lot format din: Ianis Butucea, Ianis Ianculescu; Ionuț Albu, Alexadru Grosu, Darius Ciuciuc, Ioan Luca, Andreas Miliță, Radu Năstase, Eusebiu Petruță, Eugen Toma, Darius Ghiță, Alexandru Godinac, Teo Sârbu, Andrei Soare, Florin Ștefan și Victor Predoiu.