03.03.2021 00:07

Locul 5 la ștafeta de 4x400m

Locul 5 la ștafeta de 4x400m
Galerie foto

❚ Andreea Dinu, Andra Oană, Ana-Maria Balache și Denisa Predică au alcătuit for - mula cu care clubul târgoviștean a fost aproape de obținerea unei medalii ❚ La individual, în proba de 400 metri, Ana-Maria Balache (60.52) și Andreea Dinu (61.38 – ambele U16) au atins recorduri personale. De asemenea, Ana- Maria Balache a reușit să prindă un loc în finala probei de 60 de metri ❚ „ținând seama de vârsta fetelor, rezul - tatele obținute la Campionatul Național pentru juniori 1 au fost unele bune. Sunt rezultate care ne oferă mari speranțe pentru concursurile viitoare”, a declarat antrenoarea Desdemona Banu Ionescu

 

C.M.


Sala de atletism „Ioan Soter” din București a găzduit weekend-ul trecut finala Campionatului Național de Atletism pentru juniori 1 (U20). La ediția cu numărul 51 a competiției au luat parte și sportive de la CS Târgoviște. Atletele antrenate de Desdemona Banu Ionescu au reușit evoluții dătătoare de speranțe pentru viitorul apropiat. ?tafeta de 4x400 metri a Clubului Sportiv Târgoviște a avut parte de o prestație bună, clasându-se aproape de podium, pe locul 5, după ce acele cronometrului s-au oprit la 3:54.22. La ediția din acest an a Naționalelor de juniori 1, echipa de ștafetă a clubului târgoviștean a fost alcătuită din Andreea Dinu, Andra Oană, Ana-Maria Balache și Denisa Predică, ultima aflându-se în dublă legitimare, CS Târgoviște/LPS Câmpulung Muscel.

Recorduri personale

La individual, în proba de 400 metri, Ana-Maria Balache (60.52) și Andreea Dinu (61.38 – ambele U16) au atins recorduri personale. De asemenea, Ana-Maria Balache a reușit să prindă un loc în finala probei de 60 de metri. „ținând seama de vârsta fetelor, rezultatele obținute la Campionatul Național pentru juniori 1 au fost unele bune. Ne-am clasat aproape de podium la ștafetă, iar în probele individuale, Ana- Maria și Andreea au realizat Personal Best la 400 metri. Un alt rezultat bun este și calificarea în finala de 60 de metri a Anei Balache. Sunt rezultate care ne oferă mari speranțe pentru concursurile viitoare”, a declarat antrenoarea Desdemona Banu Ionescu. Următoarele competiții la care vor lua parte atleții Clubului Sportiv Târgoviște sunt Campionatele Naționale pentru juniori 2 și 3, găzduite de București și Bacău.