30.03.2017 00:07

Locul 1, 2, se pare că 3

Locul 1, 2, se pare că 3
Galerie foto

❚ Să fim sinceri, dezamăgirile au fost mai multe sezonul acesta la volei decât bucuriile ❚ Dar nu trebuie abandonat, încă mai sunt multe puncte în joc, corect e să existe motivație până la capăt

COSTIN MIHAI


Cea mai bună echipă din play-off, CSM Târgoviște a pierdut exact în cel mai important meci, la CSM București. Și cu 3-0 la puncte, chit că a luat un set, care nu prea contează. Iar cu 6 puncte de recuperat în 6 etape, e greu de crezut că se mai poate obține locul 2. Adică sunt șanse foarte mari să se mai rateze un obiectiv la nivelul secției de volei, după titlu, Cupa României și o participare mai lungă în CEV Cup. A rămas doar Supercupa, un trofeu totuși prea mic pentru resursele financiare investite în această echipă. Să fim sinceri, dezamăgirile au fost mai multe sezonul acesta la volei decât bucuriile. Dar nu trebuie abandonat, încă mai sunt multe puncte în joc, corect e să existe motivație până la capăt. După care, să se tragă linie și să se stabilească ce trebuie făcut. La fel de adevărat este că nu-i deloc confortabil să trăiești într-un scandal prelungit, mereu cu glonțul la cap. Nu înțelegem, în schimb, pentru ce nu au reacție cei atacați în permanență? Încasează, încasează și iar încasează lovituri de bici. Să vedem până când!

Casetă statistică

CSM București: N. Radosova 21, I. Lukovic 18, L. Charuk 16, S. Medic 10, A. Pîrv 9, A. Kapelovies 4, B. Dekany 3, J. Milovits 1, L. Carocci (libero). Antrenor: Ferhat Akbas.

CSM Târgoviște: S. Klisura 20, M. Collar 13, A. Trică 8, A. Sobo 7, R. Ivanof 6, D. Calotă 3, B. Brcic, S. Cebic (libero). Antrenor: Dragan Nesic.