09.05.2022 00:17

Loc de joacă și sport realizat la Dragodana prin PJDL!

Loc de joacă și sport realizat la Dragodana prin PJDL!
Galerie foto

*O serie de investiții se află în derulare în momentul de față, prin intermediul acestui program, în mai multe comune din județul Dâmbovița

 

Președintele CJD, Corneliu Ștefan, a participat, la sfârșit de săptămână, la inaugurarea unui modern loc de joacă și sport din comuna Dragodana, sat Străoști! Acesta a fost finanțat prin  Programul Județean de Dezvoltare Locală și vine în întâmpinarea nevoilor celor mai mici locuitori ai comunei. O serie de investiții se află în derulare în momentul de față, prin intermediul acestui program, în mai multe comune din județul Dâmbovița.

„Spuneam, încă de la debutul Programului Județean de Dezvoltare Locală, că acesta este dedicat tuturor localităților și că vom finanța proiectele menite să aducă un plus în viața comunităților locale, indiferent de natura acestora. Cel mai bun exemplu este și locul de joacă și sport pe care l-am inaugurat în satul Străoști, comuna Dragodana. Consiliul Județean Dâmbovița a alocat acestui proiect aproximativ 260.000 de lei, din totalul de aproape 600.000 de lei, valoarea întregii investiții. Datorită PJDL, numai la nivelul anului trecut, 42 de primării beneficiază de susținere financiară din partea Consiliului Județean pentru 61 de proiecte investiții. Toate aceste investiții se ridică la aproape 135 milioane de lei, iar contribuția Consiliului Județean Dâmbovița este de peste 58 milioane de lei”, a declarat președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 

 

Violeta Stanciu