16.09.2020 00:08

Liviu Nicolae, antrenor la Steagu Roșu Brașov

Liviu Nicolae, antrenor la Steagu Roșu Brașov
Galerie foto

❚ Acesta și-a început cariera de antrenor în urmă cu doi ani, când a preluat grupe de juniori în cadrul clubului Colțea Brașov. La Steagu Roșu a debutat cu dreptul atât în Cupa României, cât și în campionat ❚ „Avem aproape 40 de jucători. Va trebui să luăm cele mai bune decizii și să definitivăm lotul pentru acest sezon. Pornim de la zero, dar avem entuziasm”, a transmis Liviu Nicolae

 

C.M.

 


 

Liviu Nicolae (foto dreapta) este primul târgoviștean care antrenează echipa simbol a Brașovului. „În aceste zile pe care leam petrecut împreună, i-am văzut foarte motivați și receptivi pe băieți. Indiferent de serie, noi știm ce obiective ne-am trasat. Trebuie să muncim pentru a le atinge. În acest moment, lotul este unul mare. Avem aproape 40 de jucători. Va trebui să luăm cele mai bune decizii și să definitivăm lotul pentru acest sezon. Pornim de la zero, dar avem entuziasm. Știm ce avem de făcut și, dacă vom avea răbdare și nu vom sări etape, vom ajunge acolo unde își dorește toată lumea”, a declarat Liviu pentru presa brașoveanu.

Debut cu dreptul

Liviu Nicolae și-a început cariera de antrenor în urmă cu doi ani, când a preluat grupe de juniori în cadrul clubului Colțea Brașov. „Eu am început să antrenez la juniori și cred că am ales bine. De doi ani sînt angrenat în proiectul Colțea. Acum am preluat și echipa de seniori. Nu vreau să ard etapele, pas cu pas îmi croiesc un drum în antrenorat. Avem în lot mulți juniori de la echipele U 17 și U 19, dar și cîțiva jucători experimentați, astfel că îmbinăm tinerețea cu experiența. Pentru mine este un pas înainte în cariera de antrenor”. Acum este antrenorul Steagului Roșu Brașov, debutând cu dreptul atât în Cupa României, cât și în campionat.