15.03.2019 20:21

Liviu Dragnea: "Nu ne e teamă de Adrian Țuțuianu"

Liviu Dragnea:
Galerie foto

 Ștefan Khalil


 

 După  conferința județeană de alegeri a PSD Dâmbovița, desfășurată vineri, 15 martie a.c., la Târgoviște, la Casa Sindicatelor,  președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că a fost profund impresionat de primirea pe care a avut-o și a lăudat acțiunile pe care primarii din PSD din județul Dâmbovița le-au realizat de-a lungul timpului. Președintele PSD a vorbit și despre proiectele pe care organizația condusă de el le va pune în aplicare în cazul în care vor fi câștigate alegerile europarlamentare, de reprezentanții Partidului Social democrat. Acesta a aplaudat, totodată, alegerea Rovanei Plumb în funcția de președinte PSD Dâmbovița.

Întrebat la conferința de presă dacă PSD se teme de Pro România, președintele Liviu Dragnea a declarat că nu are niciun motiv să se teamă de partidul rival Pro România, condus de Victor Ponta, așa cum a declarat Adrian Țuțuianu. ,,Am văzut câțiva colegi, când am intrat în sală, că tremurau, dar nu de teama cuiva, ci de frig, așa cum am făcut-o și eu. Nu avem niciun motiv să ne fie frică de cineva. Mă tem doar de pericolul creșterii unui curent de extremă dreapta periculos pentru țara noastră. Nu am de ce să comentez afirmația lui Adrian Țuțuianu”, a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea.

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Drangea a mai declarat că partidul Pro România nu vrea decât să ia din voturile și oamenii PSD-ului.