27.02.2015 00:16

Liniște în ședința CLM Târgoviște

Liniște în ședința CLM Târgoviște
Galerie foto

❚ La prima reuniune cu noul primar interimar, Cristian Stan, consilierii locali municipali, prezenți în formulă completă, au aprobat toate cele 12 proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi ❚ Întâlnirea a fost prezidată de fostul viceprimar și primar interimar Ciprian Prisăcaru

ANA MARIA POPESCU


După ce săptămâna trecută a fost scandal în Consiliul Local Municipal (CLM) Târgoviște, care a culminat cu schimbarea viceprimarului și a primarului interimar PNL, ieri, în ședința ordinară a fost liniș- te, semn că lucrurile au reintrat în normal și aleșii sunt puși pe muncă. Prezenți în formulă completă, cei 21 de consilieri locali municipali au aprobat toate cele 12 proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi. Întâlnirea a fost prezidată de fostul viceprimar și primar interimar Ciprian Prisăcaru, care a rămas doar cu poziția de consilier local.

Noul primar interimar Cristian Stan, deși mai rezervat ca alte dăți, a îndrumat consilierii socialdemocrați spre „calea cea bună” a votului. Deși au mai existat câteva schimburi de replici între consilieri, citymanagerul Gabriel Cioacă și secretarul CLM Chiru Cristea Cătălin, consilierii au votat proiectele de hotărâre, cu excepția unor subpuncte referitoare la închirierea sau concesionarea unor terenuri aflate în zonele în care se derulează proiectele europene de dezvoltare urbană (PIDU A și PIDU B).

Aleșii au ales reprezentantul Consiliului Local în Consiliul de administrație de la Liceul Transporturi Auto, au stabilit limitele mandatului reprezentantului municipiului în AGA a acționarilor la Compania de Apă și au fost de acord cu introducerea unui traseu suplimentar care să permită studenților și cadrelor didactice să ajungă la cursurile facultăților aflate în campusul universitar.

Totodată, aleșii municipali au fost de acord să dea în administrare Direcției de Asistență Socială un teren în suprafață de 2324 metri pătrați și de asemenea să dea în folosință gratuită către SC FDEE Electrica Distribuție Muntenia Nord SA postul TRAFO care se află în incinta Liceului Tehnologic „N. Ciorănescu” și care alimentează zona cu energie electrică. La finalul întâlnirii, consilierii l-au ales pe Cătălin Rădulescu președinte de ședință pentru luna martie, asta după ce consilierul Andrei Păunescu a declinat „oferta” de a prezida întâlnirile de luna viitoare.