17.12.2021 00:17

Liderul PNL Dâmbovița, Virgil Guran, cuvinte de laudă la adresa PSD!

Liderul PNL Dâmbovița, Virgil Guran, cuvinte de laudă la adresa PSD!
Galerie foto

*„Cred că se poate construi mai repede cu PSD-ul în momentul de față pentru că e ca la fotbal, când iei pe cineva care știe jocul închegi o echipă repede; când iei oameni care la un moment dat bagă mingea în propria poartă, nu mai știi unde să te duci”

 

Ieri, după o pauză destul de lungă, președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran a susținut o conferință de presă, de sfârșit de an, în cadrul căreia a răspuns franc la toate întrebările jurnaliștilor. Luări de cuvânt au mai avut Aurelian Cotinescu - secretarul executiv și purtătorul de cuvânt  al PNL Dâmbovița, precum și primarul comunei Dărmănești, Valentin Mihalache. Liderul PNL Dâmbovița a vorbit deschis despre relația cu partenerii de guvernare, respectiv cu social democrații de la nivel național și de la nivel județean.

„Vă spun foarte deschis… Eu am votat împotriva alianței cu PSD pentru că eu cred că pentru sănătatea democratică nu este bine în momentul în care nu mai există stânga- dreapta, o luptă de idei, înseamnă că există o înțelegere… și băieți ce spunem noi aia facem. Eu am susținut că trebuie să continuăm cu USR, dar în același timp vă spun că,  am fost lider de grup,  m-am înțeles extraordinar de greu cu USR-ul, sunt extraordinar de dificili, ce hotăram acum… peste o jumătate de oră nu mai era valabil. Deci, nu sunt de acord cu această alianță, dar nu exista altă soluție. Cred că se poate construi mai repede cu PSD-ul în momentul de față pentru că e ca la fotbal, când iei pe cineva care știe jocul, închegi o echipă repede, când iei oameni care la un moment dat bagă mingea în propria poartă nu mai știi unde să te duci”, a declarat președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran.

 

,,Corneliu Ștefan este un om cu care se poate discuta, nu este un om absolutist’’

„Nu iubesc PSD-ul, să nu mă înțelegeți greșit, o să fiu în continuare un adversar, dar în același timp și un partener. O să susținem împreună proiectele mari, fără probleme… Asta nu înseamnă că o să începem să ne iubim atât de mult încât să ne cedăm primarii, oamenii de la unii la alții, nu o să fie lucrul acesta. O să fie un parteneriat egal, o să ne respectăm… O spun, cu unii este mai greu, pesediști din Dâmbovița, dar Corneliu Ștefan este un om cu care se poate discuta, nu este un om absolutist, este un om cu care se poate discuta”, a declarat președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran.

 

 

Violeta Stanciu