19.01.2022 00:16

Liceul Tehnologic din Nucet mută cursurile în online

Liceul Tehnologic din Nucet mută cursurile în online
Galerie foto

*Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a transmis ieri că activitatea fizică la Liceul Tehnologic din comuna dâmbovițeană Nucet a fost suspendată pentru 10 zile

 

Ieri, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a transmis că activitatea fizică la Liceul Tehnologic din comuna dâmbovițeană Nucet a fost suspendată. Această hotărâre a fost luată după ce mai mulți profesori au fost confirmați cu virusul Sars-CoV-2. Astfel, elevii și cadrele didactice de la Liceul Tehnologic Nucet își vor desfășura activitatea în sistem online.

De asemenea, conducerea Inspectoratului Școlar Județean(IȘJ) Dâmbovița a transmis că la această unitate de învățământ au fost depistați pozitiv de COVID patru cadre didactice. În urma anchetei epidemiologice realizată de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Dâmbovița, măsura suspendării cursurilor în format fizic este valabilă timp de 10 zile.

Liceul Tehnologic de la Nucet este prima unitate de învățământ din acest an, care își mută activitatea în online, iar situația epidemiologică, atât de la nivel județean, cât și de la nivel național, pare că se înrăutățește de la o zi la alta. Astfel, foarte probabil, rând pe rând, mai multe unități de învățământ își vor desfășura activitatea online, în perioada următoare.

 

 

Ștefan Khalil