29.08.2014 00:15

Liberalul Ciprian Iacob vrea să demisioneze din CA al Companiei de Apă

Liberalul Ciprian Iacob vrea să demisioneze din CA al Companiei de Apă
Galerie foto

❚ Dezamăgit pe toată linia, Ciprian Iacob spune că se gândește să renunțe și la această funcție, obținută grație susținerii PNL

ANA MARIA POPESCU


După ce și-a dat demisia din funcția de președinte al PNL Pucioasa, a renunțat la statutul de „judecător” al Curții de Arbitraj din Partidul Național Liberal, demisionarul liberal Ciprian Iacob promite să lase vacant și locul pe care îl ocupă în Consiliul de Administrație de la Compania de Apă Târgoviște – Dâmbovița.

Ciprian Iacob a declarat în cadrul unei conferințe de presă că se gândește serios să demisioneze și din ultima funcție pe care o deține grație susținerii partidului, mai ales că este și nemulțumit de faptul că președintele Consiliului Județean Dâmbovița nu ar intenționa să aprobe planul de management propus de echipa din care face parte și domnia sa.

Se pare că în proiectul de management cu pricina ar fi prevăzute și o serie de privilegii financiare cu care șeful forului administrativ județean nu ar fi de acord.

Așa că aceasta fiind situația, liberalul Ciprian Iacob se gândește că este mai bine să-și ia „jucăriile” și să plece și de la Compania de Apă, să lase pe altcineva să meargă la ședințele Consiliului de Administrație, care sunt „extrem de grele și de tensionate”.

 

{GOOGLE_AD_BOX1}

 

„Sunt dezamăgit”

Ciprian Iacob a declarat:

„Să știți că m-am gândit să-mi dau demisia și din Consiliul de Administrație de la Compania de Apă. M-am gândit foarte serios la această chestiune, mai ales că Adrian Țuțuianu (n.n. președintele CJD) este hotărât să întindă toate antenele, în sensul de a nu trece proiectul de management pregătit și prezentat de actuala formulă. Era vorba de o indemnizație de 420 lei, era vorba de două ședințe pe lună, ședințe extrem de grele, extrem de tensionate. Sunt dezamăgit și cred că îmi voi da demisia în următoarea perioadă”.