07.08.2018 00:18

Lemnul de foc, prioritar pentru populație

Lemnul de foc, prioritar pentru populație
Galerie foto

*„În fiecare lună, la Direcția Silvică Dâmbovița are loc licitație publică de material lemnos cu specificație lemn de lucru, pentru că lemnul subțire și lemnul de foc îl scoatem la drum auto și îl vindem către populație”, a declarat ing. Costel Preda, directorul Direcției Silvice Dâmbovița

Violeta Stanciu


 

Direcția Silvică Dâmbovița asigură, în limita amenajamentului silvic, necesarul de material lemnos atât pentru populație, cât și pentru firmele care au ca obiect de activitate prelucrarea lemnului. În acest sens, la instituția de profil din plan județean, se organizează lunar licitații pentru valorificare diferitelor specii de material lemnos.

„Scoatem în fiecare lună material lemnos, lemn de lucru, peste 24mc. Suntem obligați să scoatem la licitație și să asigurăm, cu diverse specii, centrele, dar și firmele care se ocupă cu prelucrarea materialului lemnos atât în faza primară, cât și produse finite. În fiecare lună, la Direcția Silvică Dâmbovița are loc licitație publică de material lemnos cu specificație lemn de lucru, pentru că lemnul subțire și lemnul de foc îl scoatem la drum auto și îl vindem către populație. Deci, la lemnul de foc populația are prioritate”, a declarat ing. Costel Preda, directorul Direcției Silvice Dâmbovița.