18.05.2022 00:10

Larisa Toma a dus CSȘ-CSM Târgoviște în finala națională

Larisa Toma a dus CSȘ-CSM Târgoviște în finala națională
Galerie foto

* „A fost o finală extraordinară. Am fost la o secundă să mergem în prelungiri. În ultimul minut s-au marcat cinci aruncări de 3 puncte, noi două și ele trei”, a transmis antrenoarea vicecampioanei

 

CSȘ-CSM Târgoviște a pierdut titlul la baschet feminin U18 în ultima secundă. Olimpia București a reușit aruncarea decisivă chiar la faza de final, astfel că echipa antrenată de Larisa Toma s-a mulțumit cu medaliile de argint. CSȘ-CSM Târgoviște a terminat în grupa de la Turneul Final pe locul 2, după ce a trecut de Sportul Studențesc (71-57) și Crișul Oradea (52-45), însă a pierdut cu Dan Dacian București (54-55). A urmat o victorie superbă în semifinale, 62-53 cu CSȘ 4 Champions București, după care a cedat în ultimul act, în ultima secundă, cu Olimpia București (61-64). Larisa Toma și Marian Enache s-au bazat la acest turneu pe Alexia Dobă, Delora Pricop, Elena Iancu, Patricia Mihai, Alexandra Istrate, Mirela Hadaj, Tory Bădicioiu și Bianca Stoian.

„Fetele au jucat baschet la acest turneu”

„A fost o finală extraordinară. Am fost la o secundă să mergem în prelungiri. În ultimul minut s-au marcat cinci aruncări de 3 puncte, noi două și ele trei. Chiar dacă Olimpia București era marea favorită, noi am compensat prin atitudine și prin luptă, altfel nu am fi ajuns atât de aproape de câștigarea unui campionat național. Îmi pare rău pentru fete, chiar au jucat baschet la acest turneu. Pe cele patru care evoluează și în Liga Națională, le-a ajutat foarte mult experiența acumulată acolo, dovadă că noi am câștigat toate sferturile patru. A fost un campionat destul de lung, cu șapte turnee în campionatul regulat, în care am avut doar trei înfrângeri în 19 meciuri”, a mărturisit Larisa Toma.

 

 

Costin Mihai