05.04.2024 00:13

La Voinești, extinderea sistemului centralizat de gaze naturale este în grafic

La Voinești, extinderea sistemului centralizat de gaze naturale este în grafic
Galerie foto

*„După finalizarea lucrărilor de montare a 34 km de conductă de gaze, vom trece la realizarea a peste 1150 de branșamente pe toate tronsoanele”

 

Investiția de aducere a gazelor la Voinești se desfășoară conform planificării! În data de 6 martie 2024 la Voinești au început lucrările privind realizarea proiectului „Înființarea și extinderea sistemului centralizat de gaze naturale în toate satele comunei Voinești”. Potrivit primarului Sandu Gabriel Dănuț, într-un timp record, s-a reușit îngroparea a peste 12 km de conductă în satele Manga, Mânjina, Suduleni și Izvoarele, în ciuda faptului că timp de șase zile lucrările au fost sistate din cauza timpului nefavorabil.

„Urmează să continuăm în satele Oncești, Lunca, Gemenea Brătulești și Voinești. După finalizarea lucrărilor de montare a 34 km de conductă de gaze, vom trece la realizarea a peste 1150 de branșamente pe toate tronsoanele. Toate aceste branșamente vor fi achitate din bugetul local al comunei, conform contractului de finanțare. Vă ținem la curent cu detalii pe toată perioada desfășurării lucrărilor. Vă mulțumesc tuturor pentru înțelegerea de care dați dovadă”, a transmis primarul comunei Voinești, Sandu Gabriel Dănuț.

 

 

Violeta Stanciu