24.05.2016 00:14

La Produlești: utilaje proprii pentru curățenia comunei

La Produlești: utilaje proprii pentru curățenia comunei
Galerie foto

❚ Cu ajutorul beneficiarilor venitului minim garantat și cu cele două utilaje, un tractor și o remorcă, localitatea este păstrată curată, spre satisfacția administrației și a localnicilor

V.S.


Cu un tractoraș și o remorcă, achiziționate din fonduri proprii, autoritățile publice locale din comuna Produlești reușesc să mențină localitatea la un standard destul de ridicat din punct de vedere al curățeniei. Alături de cei de la Legea 416, adică de oamenii care muncesc în folosul comunității, utilajele sunt folosite aproape zilnic în toate cele trei sate ale comunei, care acum sunt mult mai curate și îngrijite.

„Am achiziționat, cu fonduri de la bugetul local, un tractoraș cu remorcă pe care le folosim la curățenia generală din comună, respectiv din toate cele trei sate. Cu ajutorul celor de la Legea 416, avem aproape zilnic acțiune de curățenie prin sate. Cu ajutorul tractorului și a remorcii, se colectează deșeurile, gunoaiele de pe marginea șoselei, șanțuri, de peste tot”, ne-a declarat primarul interimar al comunei Produlești, George Georgescu.

De asemenea, acesta a ținut să sublinieze că, în această primăvară, a avut loc și mult așteptata acțiune de toaletare a copacilor de pe DJ 721.