25.01.2016 23:13

La Dobra: s-a definitivat strategia de dezvoltare a comunei

La Dobra: s-a definitivat strategia de dezvoltare a comunei
Galerie foto

❚ Pentru că localitatea a intrat de mult în rândul lumii și a finalizat de ceva timp investițiile pe apă, canalizare, drumuri, anul acesta prioritare sunt unitățile de învățământ și dispensarul

V.S.


Unitatea Administrativ Teritorială Dobra și-a definitivat strategia de dezvoltare a localității! Momentan, aceasta se află în așteptarea deschiderii finanțării, pe următorul exercițiu financiar european, în cadrul Grupului de Acțiune Locală (GAL) Dobra-Băleni-Bucșani.

Pentru că lucrările importante de investiții, gen apă, canalizare, drumuri, au fost finalizate de ceva timp în comuna Dobra, de data aceasta autoritățile publice locale și-au concentrat atenția mai mult pe partea de modernizare a unităților de învățământ și nu numai.

„Aștept să funcționeze următorul GAL Dobra-Băleni-Bucșani. Înainte era doar GAL Dobra-Băleni, la care ulterior a aderat și comuna Bucșani. Ne-am axat pe modernizarea unităților de învățământ, și mă refer la ambele școli, pe reabilitarea dispensarului uman, dar și a unei punți pietonale. Acestea sunt obiectivele pe care le-am introdus în strategia de dezvoltare a localității”, a punctat Nica Gheorghe, primarul comunei Dobra.