31.10.2014 00:02

"La Bezdead nu se practică fotbal, ci box și K1"


Galerie foto

COSTIN MIHAI


Voința Adânca a fost eliminată din faza județeană a Cupei României încă din turul 3, după ce a pierdut miercuri fără drept de apel pe terenul unei echipe de Promoție, Viitorul Bezdead (1-6).

Oficialii echipei din Adânca ne-au trimis o sesizare, pe care o vom publica integral, dar fără să intervenim cu vreun comentariu, câtă vreme nu am fost prezenți la meci.

„La Bezdead nu se joacă fotbal, nici nu au treabă cu mingea. Acolo se dă cu pumnul, cu cotul, amenințări și injurii la adresa arbitrilor și a oaspeților. Nu vreau să ne scuzăm că am pierdut, pentru că am avut jumătate de echipă. Suntem deranjați de oficialii AJF că nu iau măsuri pentru stoparea acestor practici, care nu au legătură cu fotbalul. Am dori ca șefii AJF să meargă la un joc sau la mai multe ale echipei din Bezdead, să vadă și dânșii că acolo se practică box, K1, numai fotbal nu. Sperăm că oficialii AJF sunt mulțumiți pentru eliminarea echipei noastre, asta și-au dorit, pentru că noi, cei din conducerea AS Voința Adânca, spunem lucrurilor pe nume. Mulțumim AJF și, în special, domnului Tudor!”.

Altfel, oficialii echipei din Adânca s-au arătat nemulțumiți și de programarea meciurilor de cupă în zi de lucru, miercurea, de la ora 15.00, când foarte mulți dintre jucători sunt la serviciu, astfel că a trebuit să apeleze la juniori.

 

„FCM 2 Târgoviște nu dă lotul pe site-ul AJF, ca celelalte echipe”

Păstrându-ne în zona sesizărilor, echipele care evoluează în cupă contra celor de la FCM II Târgoviște reclamă faptul că formația de la Șotânga apelează la jucătorii de Liga a III-a.

„Dacă vă uitați pe site-ul AJF Dâmbovița, la FCM 2 Târgoviște nu este dat lotul, ca la celelalte echipe. Puiu Becheanu chiar folosește jucători de Liga a III-a”, semnalează cineva pe site-ul ziarului.

FCM II Târgoviște poate apela la jucători de la prima echipă, numai că înaintea fiecărui meci al „satelitului”, reprezentanții clubului de la Șotânga sunt obligați să prezinte o listă cu fotbaliștii care pot evolua numai la Liga a III-a, iar ei sunt de obicei inactivi. Singurul lucru pe care îl riscă cei de la FCM Târgoviște, este că nu au drept de promovare cu echipa satelit, lucru de care nu sunt interesați.

Ceva s-ar putea totuși face, legat de lista jucătorilor obligați să evolueze numai la prima echipă, însă e destul de complicat și trebuie intervenit la nivel federal. Spre exemplu, FCM II Târgoviște s-a distrat miercuri în cupă cu Olimpia Mărcești, scor 15-0.