08.09.2014 00:16

La 2 ani, snopit în bătaie

La 2 ani, snopit în bătaie
Galerie foto

❚ Micuțul a ajuns la Urgențe cu vânătăi pe tot corpul și lovituri severe la cap, principala suspectă fiind chiar mama

CORVIN DUMITRICĂ


O tânără mamă riscă să stea după gratii doi ani. Ea este bănuită că și-ar fi bătut copilul, în vârstă de doar doi ani, zile în șir. Micuțul a ajuns la spital, cu vânătăi pe tot corpul și lovituri severe la cap. Medicii de la Târgoviște au luat decizia de a-l trimite pe copil la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală pentru tratament de specialitate.

Mama are 22 de ani și a susținut inițial că cel mic a căzut din căruț în urmă cu o zi. Medicii au observat însă cu totul altceva. Băiatul, de doar doi anișori, era plin de vânătăi și contuzii la cap, toate mai vechi. Dr. Elena Firoiu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, a precizat:

 

{GOOGLE_AD_BOX1}

 

„A fost adus la departamentul urgențe un băiețel de 2 ani din Vulcana Pandele. La prezentare, copilul era somnolent și areactiv, cu echimoze vechi la nivel craniofacial și pe tot corpul. Diagnosticul pus de medicii de la UPU a fost de politraumatism posibil prin agresiune, traumatism cranio-facial cu multiple leziuni, echimoze cu vechimi diferite pe torace, pe membrele superioare și inferioare, echimoze și escoriații infectate la nivelul penisului și scrotului”.

Cazul a fost preluat de poliție și o anchetă va desfășura și Direcția de Protecție a Copilului Dâmbovița.