30.10.2014 15:28

Karateka târgovișteni, perfecționați de Javier Ferreira Vega

Karateka târgovișteni, perfecționați de Javier Ferreira Vega
Galerie foto

LIVIU DOBRE


La sfârșitul săptămânii trecute, la Complexul Olimpic Sportiv Român de la Izvorani, s-a desfășurat un stagiu tehnic de kumite, coordonat de către antrenorul lotului național al Spaniei, Javier Ferreira Vega, acesta reprezentând și un curs de perfecționare pentru antrenorii din țara noastră. La acest eveniment sportiv s-au prezentat mai multe cluburi din țară, printre care și trei din Târgoviște.

Astfel, CS Târgoviște a fost reprezentat de antrenorul Ion Munteanu și de sportivii Cristian Mihăieș, Octavian Pomârleanu, Robert Barbu, Constantin Rita, Valentin Cîrlan, Adrian Stoicescu și Adrian Drăguș. De asemenea, Munteanu Sport Club Târgoviște a avut la acest curs tehnic doi sportivi, Octavian Barbu și Vlad Zaman, dar și pe antrenorul Daniel Munteanu, în timp ce de la Yama Sport Club Târgoviște s-au aflat karateka Timeea Moraru și Andreea Alecu.

Cursul a fost organizat de Federația Română de Karate, împreună cu Centrul Național de Perfecționare a Antrenorilor, având ca temă perfecționarea și metode de lucru în proba competițională de kumite.

 

Olteanu și Mihăieș vor lupta la Mondialul din Germania

Pe 5-9 noiembrie, în Germania, la Bremen, se va desfășura Campionatul Mondial de Karate WKF pentru Seniori, acolo unde vor concura și târgoviștenii Lavinia Olteanu (kata) și Cristian Mihăieș (kumite, 67 kg). În premieră, CS Târgoviște are sportivi selecționați la lotul național pentru mondialele WKF.