03.04.2024 00:09

Juniorii dâmbovițeni oferă meciuri tari

Juniorii dâmbovițeni oferă meciuri tari
Galerie foto

* În Liga Elitelor U14, Chindia a pierdut meciul cu Sport Team București, 2-4, în timp ce CSȘ a remizat cu Petrosport Ploiești, 1-1

 

În Campionatul Național U19, toate cele trei echipe dâmbovițene, Chindia Târgoviște, CSȘ Târgoviște și GȘA Nucet, sunt în play-off. În ultima etapă s-au înregistrat următoarele rezultate: GȘA Nucet - Petrosport Ploiești 2-1, CSM Alexandria - CSȘ Târgoviște 2-0 și Metaloglobus București - Chindia Târgoviște 3-1. Chindia este pe primul loc, cu 49 de puncte, GȘA Nucet este pe locul 4, cu 27 de puncte, iar CSȘ este pe ultimul loc, cu 20 de puncte.

Chindia, cea mai bună la U17

În Campionatul Național U17, CSȘ Târgoviște și Chindia Târgoviște joacă în play-off, în timp ce GȘA Nucet este în play-out. În ultima etapă, CSȘ a pierdut, 0-2 cu NFC Arena Academy, în timp ce Chindia a învins clar, 9-0 pe Metaloglobus București. Chindia este pe locul 2, cu 44 de puncte, iar CSȘ este pe locul 4, cu 25 de puncte. În play-out, GȘA Nucet a pierdut meciul cu CSM Ploiești, 0-2, și ocupă locul 5, cu 14 puncte.

Parcurs slab la U16

Chindia Târgoviște are un parcurs slab în play-out-ul Ligii Elitelor U16. Formația târgovișteană a încheiat sezonul regulat pe locul 9 în Seria a 2-a, iar pe parcursul celor opt etape disputate până acum, în ultima parte a sezonului, a reușit să obțină un singur punct. În ultima etapă, Chindia Târgoviște a pierdut meciul cu Dinamo București, 1-4. Echipa dâmbovițeană ocupă locul 4, cu 13 puncte, iar în etapa următoare va juca pe teren propriu împotriva Concordiei Chiajna. De menționat faptul că trupa târgovișteană este singura din serie fără victorie în play-out.

Victorie clară la U15

Formația târgovișteană evoluează în play-out și la nivelul Ligii Elitelor U15. Chindia s-a clasat pe locul 8, cu 10 puncte. În play-out, echipa târgovișteană are un parcurs bun, cinci victorii și trei înfrângeri în opt etape. În ultima rundă, Chindia a câștigat cu Dinamo București, 4-1. Echipa dâmbovițeană este pe locul 3 în play-out,  iar în etapa următoare întâlnește Concordia Chiajna, din postura de echipă gazdă.

Fără victorie la U14

În Liga Elitelor U14, Chindia a pierdut meciul cu Sport Team București, 2-4, în timp ce CSȘ a remizat cu Petrosport Ploiești, 1-1. În acest moment, Chindia este pe locul 3, cu 33 de puncte, în timp ce CSȘ este pe poziția a 5-a, cu 31 de puncte. În etapa următoare se joacă derby-ul dâmbovițean, CSȘ Târgoviște - Chindia Târgoviște.

 

 

 

Cosmin Sava