04.12.2023 00:17

Județul Dâmbovița, reprezentat la Comitetului European al Regiunilor

Județul Dâmbovița, reprezentat la Comitetului European al Regiunilor
Galerie foto

*Discuțiile au vizat și finanțările nerambursabile viitoare, după 2027 *„Am avut deosebita plăcere de a participa la recepția dedicată Zilei Naționale a României”, a declarant președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan

 

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a participat, în urmă cu câteva zile, la cea de-a 158-a sesiune plenară a Comitetului European al Regiunilor, eveniment care a avut loc la Bruxelles. Una dintre temele abordate în cadrul discuțiilor a vizat și finanțările nerambursabile viitoare, care urmează să se deruleze din anul 2027, subiect de mare interes pentru administrațiile locale și județene din țara noastră. 

„Alături de colegi din mai multe administrații publice, am participat la discuțiile din aceste zile cu teme și subiecte care vor avea efecte, sunt convins eu benefice, la nivelul tuturor consiliilor județene și primăriilor din întreaga țară, fie că ne referim la finanțările nerambursabile după 2027, fie că ne referim la măsurile ce vor asigura un model de dezvoltare economic și social pentru toate țările membre. De asemenea, am avut deosebita plăcere de a participa la recepția dedicată Zilei Naționale a României. Cu această ocazie, le-am urat un sincer «La Mulți Ani» tuturor celor prezenți la această întâlnire, dar și românilor care lucrează în administrația europeană”, a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 

 

Violeta Stanciu