12.08.2020 00:09

Jucătorii Chindiei nu se cred salvați

Jucătorii Chindiei nu se cred salvați
Galerie foto

❚ În ciuda avantajului din meciul tur, Emil Săndoi a făcut apel la concentrare, pentru că soarta barajului nu este încă decisă, iar mesajul pare că a fost înțeles de jucători ❚ „Când primești o astfel de șansă, nu poți să te dai la o parte, trebuie să profiți la maximum de ea și noi asta încercăm să facem”, a spus atacantul Daniel Florea ❚ „La meciurile astea cred că se echilibrează valorile, dar s-a văzut puțin diferența. Am fost mai concentrați și am reușit să marcăm două goluri”, a transmis Ovidiu Bic, marcatorul primului gol din manșa tur


COSMIN SAVA


Chindia a dominat clar manșa tur a barajului pentru menținere/promovare în Liga I cu CS Mioveni, reușind să se impună cu 2-0, însă diferența ar fi putut fi și mai mare, dacă elevii lui Emil Săndoi nu ratau câteva ocazii importante. În ciuda avantajului din meciul tur, antrenorul a făcut apel la concentrare, pentru că soarta barajului nu este încă decisă. Mesajul pare că a fost înțeles de jucători, care au dat dovadă de maturitate în declarațiile de după manșa tur.

Florea: „Încă nu este rezolvat nimic”

Daniel Florea, unul dintre jucătorii importanți ai Chindiei, a transmis că se bucură pentru victoria cu Mioveni, dar salvarea nu a fost încă reușită, iar trupa târgovișteană trebuie să profite de șansa care a venit în urma modificării sistemului competițional. „Pe noi ne bucură orice victorie, pentru că nu am avut prea multe în ultima perioadă. Mai avem un meci de jucat și încă nimic nu este rezolvat. Când primești o astfel de șansă, nu poți să te dai la o parte, trebuie să profiți la maximum de ea și noi asta încercăm să facem. Și ei au pierdut promovarea în ultima etapă, au avut jocul în mână și șansa să facă un egal și să fie în Liga I”, a spus Florea, conform paginii oficiale de Facebook a echipei târgoviștene.

Bic: „S-a văzut puțin diferența”

Ovidiu Bic a marcat primul gol al meciului de duminică, iar la finalul jocului a spus că s-a văzut o mică diferență. Concentrarea din tabară Chindiei și-a spus cuvântul. „Am avut un meci greu, consider că am făcut un joc bun. Nu cred că le-am dat prea multe șanse, ocazii de gol, suntem foarte fericiți că am câștigat. Am luat un avantaj bun, de două goluri, dar nu este încă jucată salvarea. La meciurile astea cred că se echilibrează valorile, însă cred că s-a văzut puțin diferența. Am fost mai concentrați și am reușit să marcăm două goluri, apoi am controlat jocul. Trebuie să mergem la Mioveni și să tratăm jocul foarte serios, pentru că nu e jucată salvarea”.