02.03.2021 00:10

Jucătorii Chindiei, fericiți după victoria cu Craiova

❚ Patru puncte distanță sunt între formația târgovișteană și Academica Clinceni, ocupanta ultimului loc care duce în play-off, cu cinci etape înainte de finalul sezonului regulat. ❚ „M-am întors și eu sper să fie bine aici la Chindia. În Polonia au vrut multe de la mine în prea scurt timp. E o poveste mai lungă”, a spus Celea. ❚ „Poate că dacă dădeam gol din penalty reușeau cei de la Craiova să ne egaleze, așa am dat gol mai târziu în meci și am luat cele trei puncte”, a transmis Iacob.

 

COSMIN SAVA


Chindia Târgoviște a reușit să rupă seria de meciuri consecutive din campionat fără victorie, sâmbătă, în meciul cu Universitatea Craiova. Paul Iacob a înscris superb pe finalul meciului și a adus trei puncte importante în tabăra Chindiei, care rămâne în continuare implicată în lupta pentru play-off. Patru puncte distanță sunt între formația târgovi șteană și Academica Clinceni, ocupanta ultimului loc care duce în play-off, cu cinci etape înainte de finalul sezonului regulat, astfel că urmează o nouă perioadă infernală pentru Chindia. Celea: „Sper să fie bine aici” Ultimul transfer al Chindiei, Daniel Celea, a fost titularizat de Săndoi în meciul cu Universitatea, și a avut o prestație bună. Acesta speră să crească în evoluții de la o etapă la alta și să adune cât mai multe victorii la Chindia. „Din punct de vedere al atmosferii, acum, e totul ok. A existat un mic stres, că nu reușeam să câștigăm înainte. Am știut din mijlocul săptămânii ca voi fi titular. Nu am avut o perioadă bună în ultimele 5-6 luni. Nu am regretat că am plecat din Liga I. Am învățat multe. M-am întors și eu sper să fie bine aici, la Chindia. În Polonia au vrut multe de la mine în prea scurt timp. E o poveste mai lungă. Acum sper să fie bine cu Chindia, să legăm victorii”, a transmis noul fotbalist al Chindiei.

Iacob: „Sunt foarte fericit”

Paul Iacob a fost personajul principal al jocului cu Craiova, pentru că înainte să marcheze golul victoriei, a ratat și un penalty. Acesta a trecut de la agonie la extaz, după cum a declarat la finalul jocului. „Am ratat acel penalty, dar am reușit până la urmă să obținem cele trei puncte și să marchez, ceea ce mă face foarte fericit. Poate că dacă dădeam gol din penalty, reușeau cei de la Craiova să ne egaleze. Așa, am dat gol mai târziu în meci și am luat cele trei puncte”, a spus marcatorul golului din victoria cu Craiova.

Rotaru: „Aveam așteptări de la acest meci”

Din tabăra oltenilor au apărut multe reacții legate de maniera de arbitraj, iar pe această listă îl putem include și pe Mihai Rotaru, patronul Universității. Totuși, acesta crede că echipa lui ar fi trebuit să câștige meciul, în ciuda faptului că nu a beneficiat de lovituri de pedeapsă la cele două dueluri complicate din careul Chindiei. „Am un gust amar, aveam așteptări de la acest meci, dar nu dau vina pe acel penalty. Arbitrul are circumstanțe, nu știu care, dar mi-e greu să cred că nu a vrut să dea. Au fost circumstanțe și la Cicâldău, îi zboară puțin capul, dar nu dau vina pe arbitraj. Noi nu avem soluții să desfacem echipe care se apără pe două linii. Ei trecuseră de două ori centrul terenului. Așa sunt meciurile cu echipe care se apără și te prind pe contraatac. Ouzounidis este în căutări, vrea să înțeleagă, să simtă jucătorii. I-a ieșit cu Cicâldău, acum e mai aproape de poartă. A schimbat sistemul, se lucrează în direcția cea bună și sper că rezultatele vor veni. Nu e timp să lucreze tactic, tehnic, am jucat din 3 în 3 zile, am rămas și în Cupă, e dificil. Dar încercăm să facem o echipă ofensivă”, a spus patronul formației din Craiova.