28.09.2022 00:07

Jucător de la Gorgota, prins evoluând pe fals

Jucător de la Gorgota, prins evoluând pe fals
Galerie foto

* „Dovezile prezenței jucătorului Dinu Răzvan Vasile pe teren au apărut și în mediul public, dar și la raportul jocului”, transmite AJF Dâmbovița

 

C.M.


Comisia de Disciplină și Etică, din cadrul Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, a fost sesizată cu privire la faptul că la meciul din Liga a 6-a, Seria Nord, dintre echipele Voința Valea Voievozilor și Viitorul Gorgota, disputat pe 11 septembrie, a fost prezent pe teren în calitate de jucător al echipei oaspete și Răzvan Dinu Răzvan, aflat în stare de suspendare.

„Prezența acestuia pe teren a fost contestată, la momentul respectiv, și de echipa gazdă, jucătorul declarând datele unei alte persoane! Ulterior, nefiind timbrată de reclamant, contestația nu a mai intrat pe ordinea de zi a ședinței CDE. Dovezile prezenței jucătorului Dinu Răzvan Vasile pe teren au apărut și în mediul public, dar și la raportul jocului, arbitrul fiind obligat de regulament să se fotografieze cu jucătorii contestați. CDE a constatat că a fost încălcat art. 59.3 din RD. În condițiile date, jucătorul Dinu Răzvan Vasile a primit o suspendare de 6 jocuri și o penalitate sportivă de 500 lei”, se specifică pe pagina de Facebook: AJF Dâmbovița.