05.05.2016 00:09

Jucați ca niște campioane și veți fi campioane!

Jucați ca niște campioane și veți fi campioane!
Galerie foto

COSTIN MIHAI


Nu voi merge nici astăzi la Blaj, chiar dacă mi-aș fi dorit să văd pe viu finala finalei la volei feminin. Prins cu multe activități, mi-e foarte greu să părăsesc orașul în cursul săptămânii, așa că o să urmăresc meciul la tv, dar numai în partea de final.

Fix de la ora 18.00 am o emisiune de moderat, iar invitații vin de la București, Iulian Crăciun și Daniel Natea. Recunosc că am rămas și puțin dezamăgit după meciul 4, pierdut în Vinerea Mare la Târgoviște. Mi-a picat rău să văd cum oficialii federali au retras trofeele de pe masă, pentru a le expedia în direcția Blaj. Parcă nu aș mai suporta o nouă dezamăgire astăzi, chiar dacă am încredere că sărbătoarea va erupe în tabăra târgovișteană. Vă dați seama ce lovitură ar fi pentru localnici, care s-au pregătit mai ceva ca la nuntă. De câteva zile se umblă cu șampania la purtător prin autocare și hoteluri, să vedem acum cine o va destupa după ora 20.00 și cine va face noaptea albă. Să uităm eșecul de la Târgoviște sau alte meciuri din campionat și din cupă. Să uităm că s-a câștigat deja un trofeu sezonul acesta. Să uităm că Blajul ne-a bătut anul trecut în finală, nu mai contează decât meciul de astăzi. Îl ador pe Zoran Terzic și cred în el! Îmi place mult echipa de volei, chiar dacă are mai mulți adversari în Târgoviște decât prin țară!

Vreau să o văd campioană, vreau să scrie istorie adevărată și vreau să joace la toamnă în Euroligă! Nu-mi plac cuvintele mari și nici încurajările de duzină, cum nu-mi plac nici obiectivele ratate. S-a ajuns până aici, s-a condus permanent în finală, s-a câștigat Cupa României, nimeni nu trebuie și nu poate să oprească echipa asta nebună și frumoasă. Aduceți trofeul la Târgoviște și veți fi reginele Cetății! Nu acceptăm o înfrângere, să o scoateți din calcul. Jucați ca niște campioane și veți fi campioane!