23.07.2014 00:05

Jos, jos, tot mai jos

Jos, jos, tot mai jos
Galerie foto

❚ Înainte de a ajunge la Târgoviște, acesta mai bifase trei cluburi, începând cu 2009: Școala de Fotbal Gică Popescu, Jiul Petroșani și Arieșul Turda ❚ Fiindcă nu a făcut față rigorilor din prima divizie, începutul anului 2014 îl găsea pe Șerban în curtea celor de la CS U Craiova

MĂDĂLIN RĂDUCU


Mijlocașul ofensiv Ionuț Șerban (22 de ani) a jucat pentru Chindia Târgoviște în era „Gică Popescu”, în perioada în care fostul internațional avea sub Turn o adevărată „colonie olteană”. Din iarna lui 2011 până în vara trecută, Șerban a evoluat pe „Eugen Popescu”. Înainte de a ajunge la Târgoviște, acesta mai bifase trei cluburi, începând cu 2009: Școala de Fotbal Gică Popescu, Jiul Petroșani și Arieșul Turda. Așadar, se poate spune că perioada petrecută la Târgoviște a fost cea mai lungă din scurta sa carieră.

{GOOGLE_AD_BOX1}

Chindia, Viitorul, Craiova, Voluntari: toate într-un an

Vara trecută, în momentul în care Chindia retrograda din Liga a II-a, Ionuț Șerban, împreună cu Alexandru Băluță, mergea către Viitorul Constanța, însă numai ultimul reușea să reziste un sezon întreg la echipa patronată de Gheorghe Hagi. Fiindcă nu a făcut față rigorilor din prima divizie, începutul anului 2014 îl găsea pe Șerban în curtea celor de la CS U Craiova. Cum nici aici nu s-a „adaptat”, Șerban a mers în probe la CS Voluntari, dar nici în Ilfov nu a fost păstrat. Totuși, este interesant faptul că site-ul de specialitate transfermarkt.de i-a menținut cota la 150.000 de euro.