10.01.2019 00:08

Jelena Alajbeg vorbeºte despre transferul la CSM Târgoviºte

Jelena Alajbeg vorbeºte despre transferul la CSM Târgoviºte
Galerie foto

❚ „Târgoviºte a fost mereu un adversar redutabil pentru formaþiile din România la care am jucat. Vorbesc aici despre Blaj ºi CSM Bucureºti. De fiecare datã echipa la care am ajuns în acest sezon era adversara directã în lupta pentru locul pe care ni-l doream” ❚ „Îmi doresc sã luptãm împreunã pentru a obþine rezultatele pe care ni le dorim. Pentru mine e esenþial sã jucãm un volei frumos, care sã îi apropie pe fani de noi ºi sã avem sprijinul lor meci de meci. ªtiu cã putem realiza asta”

 

COSTIN MIHAI

 


 

Jelena Alajbeg este una dintre cele douã jucãtoare achiziþionate de CS Municipal Târgoviºte în aceastã iarnã la echipa de volei feminin.Transferul croatei reprezintã una dintre cele mai importante miºcãri pe piaþa transferurilor din România, experienþa acesteia, dar ºi rezultatele obþinute cu echipele pentru care a evoluat, fiind unele cu adevãrat însemnate. La câteva ore de la sosirea în þara noastrã, voleibalista care evolueazã pe postul de trãgãtor principal a acordat un scurt interviu pentru site-ul CSM Târgoviºte, pe care vi-l prezentãm în cele ce urmeazã.

Rep.: Jelena, nu eºti la prima experienþã în România. În trecut ai evoluat pentru Metal Galaþi, CS Municipal Bucureºti ºi Volei Alba Blaj. Ce ºtii despre CS Municipal Târgoviºte?

- Ei bine, Târgoviºte a fost mereu un adversar redutabil pentru formaþiile din România la care am jucat. Vorbesc aici despre Blaj ºi CSM Bucureºti. De fiecare datã echipa la care am ajuns în acest sezon era adversara directã în lupta pentru locul pe care ni-l doream. Trebuie sã recunosc cã nu era foarte comod sã jucãm împotriva voastrã, mai ales când aveaþi alãturi suporterii. Sala din Târgoviºte nu era tocmai comodã pentru echipele adverse. Era greu sã câºtigi aici. Foarte greu. Cât priveºte acest campionat, nu pot spune prea multe despre lot ºi joc pentru cã nu le-am vãzut evoluând. Cunosc câteva dintre fete, pentru cã am fost colege în trecut, dar nimic mai mult. Din ce-mi dau seama, este un grup unit ºi de fiecare datã aceastã calitate a dat forþã unei echipe.

Rep: Ce te-a determinat sã accepþi oferta venitã de la Târgoviºte?

- Am auzit lucruri frumoase despre aceastã echipã. Nu doar acum, ci ºi în trecut. Am vãzut nucleul de jucãtoare, am aflat cã este o atmosferã bunã ºi am discutat cu conducerea dupã care am acceptat propunerea. E o provocare ºi pentru mine ºi chiar îmi doresc sã vãd cât de bune vom fi împreunã.

„Îmi doresc sã cucerim o medalie”

Rep.: La ce te aºtepþi de la noua ta echipã?

- Îmi doresc sã luptãm împreunã pentru a obþine rezultatele pe care ni le dorim. Pentru mine e esenþial sã jucãm un volei frumos, care sã îi apropie pe fani de noi ºi sã avem sprijinul lor meci de meci. ªtiu cã putem realiza asta.

Rep.: Pe câte dintre actualele jucãtoare ale CSM-ului le ºtiai dinainte de a semna cu Târgoviºte?

- Stai sã mã gândesc… A, pe Adina (n.n. Roºca) o ºtiu de la CSM Bucureºti, pe Dubravka (n.n. Duric), de la Blaj ºi pe Tricã, din perioada în care jucam pentru Metal Galaþi. Ele sunt cele trei „cunoºtinþe” pe care le am la echipa din Târgoviºte.

Rep.: Unde vezi CSM Târgoviºte la finalul sezonului?

- Sincer, îmi doresc sã cucerim o medalie, dar e foarte important sã jucãm un volei de calitate, aºa cum spuneam ºi mai devreme.

Rep.: Ce mesaj le transmiþi suporterilor echipei de volei din Târgoviºte?

- Împreunã suntem mai puternici. Dacã vor veni alãturi de noi meci de meci, vom reuºi sã facem meciuri mari ºi rezultate bune. Îi aºteptãm la salã.