01.10.2021 00:12

Jandarmii, cu ochii pe protestul DAS Târgoviște

Jandarmii, cu ochii pe protestul DAS Târgoviște
Galerie foto

*Acțiunea de protest este organizată de angajații Direcției de Asistență Socială Târgoviște, vineri, 1 octombrie a.c., intervalul  orar 16:30 – 18:30, în fața primăriei din municipiul Târgoviște

 

Jandarmii dâmbovițeni vor asigura măsurile de ordine publică și protecția participanților pe timpul acțiunii de protest organizate de angajații Direcției de Asistență Socială Târgoviște, ce se va desfășura vineri, 1 octombrie a.c., intervalul  orar 16:30 – 18:30, în fața primăriei din municipiul Târgoviște.

Adunarea publică în ziua solicitată a fost avizată conform legislației în vigoare, organizatorul fiind obligat să ia toate măsurile necesare pentru respectarea prevederilor HG nr. 932/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, la acțiuni putând participa un număr maxim de 500 de persoane, iar distanța între acestea trebuie să fie de minimum 1 metru.

Jandarmii dâmbovițeni vor acționa pentru asigurarea siguranței participanților și pentru prevenirea și combaterea incidentelor, care ar putea să afecteze climatul de ordine și siguranță publică, vor relaționa permanent prin echipele de dialog cu organizatorul, astfel încât să fie luate măsuri adecvate pentru siguranța și sănătatea protestatarilor, dar și a celorlalți cetățeni.

Recomandăm participanților să respecte măsurile de protecție sanitară pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, să poarte masca de protecție și să respecte distanțarea fizică față de alte persoane prezente.

 

Informare, Relații Publice și cu Publicul