21.05.2015 00:14

Iulian Vladu ia la pas primãriile dâmbovițene

Iulian Vladu ia la pas primãriile dâmbovițene
Galerie foto

❚ Întrucât colegii liberalii i-au semnalat nereguli din teritoriu, copreședintele PNL Dâmbovița a decis să meargă în fiecare localitate pentru a verifica sesizările

ANA MARIA POPESCU


„Nedreptățile” reclamate de liberali la partid îl scot pe teren pe deputatul Iulian Vladu, copreședinte al PNL Dâmbovița. Pentru că în ultima perioadă tot mai mulți membri și simpatizanți ai Partidului Național Liberal s-au plâns că sunt „victime” ale administrațiilor locale din cauza culorii lor politice, deputatul Iulian Vladu a declarat că va merge în fiecare localitate a județului și va lua pulsul problemelor cetățenilor direct de la fața locului.

Copreședintele PNL Dâmbovița intenționează ca în următoarele săptămâni să urmărească personal dacă administrațiile locale respectă legea și tratează toți cetățenii în mod egal.

„Mă voi deplasa în fiecare localitate a județului. Urmăresc în primul rând ca legea să fie respectată, ca instituțiile statului să-și facă datoria în fiecare localitate, indiferent de culoarea politică și ca cetățenii să beneficieze în mod egal de toate drepturile pe care le au. Nu vreau să aud că într-o localitate nu primesc adeverințe pentru că nu au aceiași culoare, sunt înjurați, dați afară din administrația locală”, a precizat copreședintele PNL Dâmbovița, Iulian Vladu.