27.04.2023 00:12

ITM Dâmbovița, consultare pe tema REGES

ITM Dâmbovița, consultare pe tema REGES
Galerie foto

comunicat de presă

Inspectoratul Teritorial de Muncă Dâmbovița anunță că, în contextul implementării noului sistem REGES-ONLINE, Inspecția Muncii inițiază o procedură de consultare publică, referitoare la Proiectul tehnic aferent Reformei Evidenței și Monitorizării Relațiilor de Muncă, finanțat prin Planul National de Redresare și Reziliență (PNRR).

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă reforma activităților de evidență și monitorizare a relațiilor de muncă și implementarea noului sistem informatic aferent registrului general de evidență a salariaților, care să permită creșterea gradului de digitalizare a instituției și să ofere servicii digitale de înaltă calitate cetățenilor, salariaților și angajatorilor.

În acest context, ITM Dâmbovița informează angajatorii și persoanele fizice interesate că Inspecția Muncii a publicat pe site anunțul privind punerea în consultare publică a Proiectului tehnic REGES-ONLINE.

„Cetățenii sunt așadar invitați să participe la îmbunătățirea aplicației cu observații și propuneri, plecând de la proiectul tehnic publicat, astfel încât noul sistem să corespundă așteptărilor tuturor utilizatorilor”, a transmis Marius Lixandru, Inspector Șef ITM Dâmbovița.