16.01.2018 00:13

Își trimit arbitrii reprezentanți la ședința de astăzi?

Își trimit arbitrii reprezentanți la ședința de astăzi?
Galerie foto

❚ Președintele AJF Dâmbovița, Tudor Emil, împreună cu membrii Comitetului Executiv, vor încerca să-i convingă pe reprezentanții arbitrilor locali să renunțe la forma de protest demarată pe finalul turului de campionat ❚ La ședința de astăzi au fost invitați și oficiali ai unor cluburi din toate cele trei eșaloanele județene, lucru care pare să-i nemulțumească pe reprezentanții echipelor ❚ Lucrurile se vor complica foarte tare dacă arbitrii nu vor renunța la protestul lor, iar competiția județeană este pusă în pericol. E de urmărit dacă va fi stabilită și data alegerilor pentru funcția de președinte al AJF Dâmbovița, însă probabil că Tudor Emil va încerca să se fofileze și acum

 

COSTIN MIHAI


 

Ședință de mare importanță în după-amiaza zilei de astăzi la Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița, programată pentru ora 18.00. Președintele AJF Dâmbovița, Tudor Emil, împreună cu membrii Comitetului Executiv, vor încerca să-i convingă pe reprezentanții arbitrilor locali să renunțe la forma de protest demarată pe finalul turului de campionat. Cum 68 de “fluierași” și-au depus cereri de indisponibilitate, ultimele două etape de la Liga a V-a au fost amânate, iar la Liga a IV-a au oficiat multe brigăzi din alte județe.

 

“Nu vedem pentru ce să asiste și reprezentanții echipelor la discuții”

La ședința de astăzi au fost invitați și oficiali ai unor cluburi din toate cele trei eșaloanele județene, lucru care pare să-i nemulțumească pe reprezentanții echipelor. “Nu vedem pentru ce să asiste și reprezentanții echipelor la discuții. Nemulțumirile noastre trebuie analizate și rezolvate de către conducătorii asociației și ai comisiei, echipele nu ar trebui implicate în această ședință. O să ne consultăm și vedem cine ne va reprezenta la această discuție sau dacă o va face cineva”, ne-a transmis unul din liderii arbitrilor.

Din informațiile noastre, Ionuț Iugulescu intenționează se renunțe la cariera de arbitru, după ce și-a încheiat activitatea la nivel divizionar.

 

Va fi stabilită data alegerilor?

Lucrurile se vor complica foarte tare dacă arbitrii nu vor renunța la protestul lor, iar competiția județeană este pusă în pericol. Tocmai de aceea este foarte important deznodământul ședinței de astăzi, la care au fost invitați și reprezentanți ai echipelor dâmbovițene, însă vor să participe și din cei neinvitați. E de urmărit dacă va fi stabilită și data alegerilor pentru funcția de președinte al AJF Dâmbovița, însă probabil că Tudor Emil va încerca să se fofileze și acum. Acesta a anunțat că va candida la noile alegeri, care vor avea loc undeva în primele cinci luni ale anului. Nu ar fi exclus ca după ședința de astăzi să apară și schimbări la nivelul CJA Dâmbovița.